Evenimentul Zilei > International > Dezbaterea finală. Trump și Biden vor avea microfoanele întrerupte pe timpul celuilalt
Dezbaterea finală. Trump și Biden vor avea microfoanele întrerupte pe timpul celuilalt

Dezbaterea finală. Trump și Biden vor avea microfoanele întrerupte pe timpul celuilalt

La prima dezbatere, care a avut la sfârșitul lunii trecute, Donald Trump l-a întrerupt de 71 de ori pe rivalul său democrat şi a fost întrerupt de acesta de 22 de ori, conform site-ului de informaţii Axios.

Potrivit lui Stepien, preşedintele Donald Trump intenţionează să vorbească despre afacerile lui Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, aşa cum o face deja constant.

„Dacă media nu îi pun aceste întrebări lui Joe Biden, preşedintele o va face şi nu va exista portiţă de scăpare pentru Biden”, a spus Bill Stepien.

La prima dezbatere de la 29 septembrie, Trump l-a întrerupt de 71 de ori pe rivalul său democrat şi a fost întrerupt de acesta de doar 22 de ori, conform site-ului de informaţii Axios, scrie Agerpres.

Donald Trump și Joe Biden urmau să aibă o a doua dezbatere, săptămâna trecută. După ce președintele american a fost contaminat cu SARS-CoV-2, comisia a impus un format virtual.

Dar Trump a declarat că nu vrea „să-și piardă timpul” participând la o astfel de dezbatere.

Astfel, cei doi candidați au avut fiecare propria dezbatere, transmisă de canalele de televiziune, doar cu moderator şi public.

Dezbaterea de joi de la Nashville, statul Tennessee, va fi moderată de Kristen Welker, un corespondent respectat al NBC News la Casa Albă, şi va fi ultima înaintea scrutinului de la 3 noiembrie.

PAGINA ANTERIOARA

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: