Adevăratul motiv pentru care Theo Rose l-a părăsit pe nepotul lui Nea Marin

Adevăratul motiv pentru care Theo Rose l-a părăsit pe nepotul lui Nea Marin

Despărțirea cântăreței Theo Rose de Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin, pentru regizorul Anghel Damian a surprins pe toată lumea. Cei doi aveau o relație îndelungată, însă Theo Rose avea motive serioase de nemulțumire față de Alex. Apariția lui Anghel Damian a accelerat o ruptură care exista deja.

Theo Rose (25 de ani) și Anghel Damian (31 de ani) au atras atenția de la început, cuplul lor luând naștere rapid. Începutul idilei lor a fost intens comentat în spațiul public, mai ales că cei doi erau, în momentul electrizantei lor întâlniri, în cupluri stabile.

Theo și Alex Leonte aveau o relație toxică

Artista forma un cuplu cu Alex Leonte de mai bine de 5 ani, iar regizorul avea și el o relație de lungă durată cu actrița și dramaturgul Lia Bugnar. La vremea respectivă toți cei implicați au fost extrem de discreți cu motivele separării.

Sursa: Instagram/ Theo Rose

Despărțirea dintre Theo Rose și Alex Leonte a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că familiile lor se așteptau să treacă la următorul nivel. Însă separarea a avut multe semne. PotrivitCancan, Theo Rose trăia, de aproximativ un an, o relație care i se părea toxică. Cântăreața și Alex locuiau într-un apartament închiriat, ea fiind singura sursă de venit a cuplului. Apropiații lui Theo că susțin că partenerul acesteia se complăcea în această situație. Vedeta de la ProTV câștiga lunar sume foarte mari de bani, însă era nemulțumită de faptul că Alex nu se preocupa să aibă propriile venituri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acest context a grăbit mult lucrurile în favoarea lui Anghel Damian, cu un profil masculin total opus lui Alex Leonte, din punctul de vedere al artistei.

Versiunea lui Nea Marin

La rândul său, Alex Leonte are propria versiune. Acesta i s-a confesat unchiului său, celebrul Nea Marin, punctând că lucrurile nu mai mergeau între ei și este de preferat să o ia pe drumuri separate.

Sursa: arhiva EVZ

Nea Marin și-a declarat la rândul său surpriza la auzul despărțirii, mai ales că cei doi aveau o relație longevivă. În viziunea sa, vina ar purta-o mai degrabă Theo Rose, căreia celebritatea i-a schimbat viața. „Nu știam nimic. L-am sunat pe Alex și mi-a zis că ei de 3 săptămâni nu mai sunt împreună și cam atât, știu că se înțelegeau bine, că erau tot timpul împreună la evenimente. El (n.r. - Alex Leonte) este neschimbat, a zis că așa o fost să se întâmple și că fiecare cu treaba lui.

Oricum eram convins că se va întâmpla chestia asta, că trăiesc în lumea voastră, lumea tinerilor, și văd ce se întâmplă. Pentru mine e un șoc, când văd că după 10 ani, 12 ani, 9 ani, se despart tinerii, mă șochează chestia asta. Eu l-am atenționat de foarte mult să aibă grijă și el a înțeles. Celebritatea le schimbă viața tinerilor. Nu am de ce să fiu dezamăgit…Lumea a luat-o cum a luat-o”, a povestit Nea Mărin la Antena Stars.