Evenimentul Zilei > Monden > Despărțirea momentului în showbiz! „Caut un bărbat cu bani mulți și cu zile puține”
Despărțirea momentului în showbiz! „Caut un bărbat cu bani mulți și cu zile puține”

Despărțirea momentului în showbiz! „Caut un bărbat cu bani mulți și cu zile puține”

Un fost prezentator TV, care a devenit celebru datorită postărilor sale de pe rețelele sociale, este din nou singur. Spune că vrea să își refacă viața și știe deja ce își dorește de la viitorul său iubit.

Răzvan Botezatu a fost mulți ani prezentatorul matinalului de la Antena Stars. A dispărut însă bursc de pe micile ecrane și a ales să plece din țară. S-a mutat în Germania și a devenit celebru datorită videoclipurilor postate de rețelele de socializare.

Tănărul de 32 ani a revenit anul trecut pe micile ecrane la emisunea „Sunt celebru scoate-mă de aici“, iar recent a anunțat că este din nou singur, după ce s-a despărțit de bărbatul care i-a fost alături în ultimii ani.

Își caută un nou iubit

Răzvan Botezatu nu a vrut să spună prea multe despre motivele care au dus la separarea de partenerul său, dar a dat de înțeles că ruptura s-a produs în timp.  Optimist din fire,  spune că nu se așteaptă să rămână prea mult singur și că vrea să își refacă cât mai curând viața.

Susține că a avut deja câțiva pretendenți, dar că niciunul nu i-a furat inima. Mai în glumă mai în serios. Răzvan Botezatu spune ce pretenții are de la viitorul său iubit: „Îl caut pe ăla cu bani mulți și cu zile puține“.

 

Sursa: facebook Razvan Botezatu

Succes în afaceri

Dacă pe plan personal lucrurile nu stau foarte bine, Răzvan Botezatu a dat se pare lovitura în afaceri. Magazinul său online cu haine second-hand aduse din America merge foarte bine. Hainele sunt de calitate, iar prețurile sunt mici. Tânărul spune că vrea să extindă afacerea și să deschidă și un magazin fizic în București.

„Afacerea asta cu haine second hand merge foarte bine. Aduc hainele din America, nu le dau deloc scump, nu vreau să stau cu ele în magazin. La mine toate hainele sunt aerisite, parfumate, aranjate, abia aștept să definitivez actele ca să dau drumul și unui magazin fizic.

Înainte livram și în străinătate, acum, nu, pentru că e foarte scump curierul. Le vând foarte bine în țară, am foarte multe comenzi, merge bine”, a spus Răzvan Botezatu, potrivit playtech.ro.