Evenimentul Zilei > Economie > Depozite în lei cu dobândă de 10%
Depozite în lei cu dobândă de 10%

Depozite în lei cu dobândă de 10%

Raiffeisen Bank a anunţat ieri derularea unei promoţii la depozitele pe trei luni atrase de la persoanele fizice.

Promoţia, care se derulează până la finele lunii aprilie, vine cu dobânzi de 10% pe an la depozitele noi în valoare de cel puţin 40.000 de lei. Dobânda promoţională este cu 3,35 puncte procentuale mai mare decât cea standard oferită de bancă.

Şi pentru depozitele mai mici, banca a majorat dobânzile. De exemplu, pentru un depozit în valoare de 150 de lei, promoţia aduce o dobândă anuală de 7%, cu aproape două puncte peste cea practicată în mode curent de bancă.

„Depozitele constituite la Raiffeisen Bank vor însemna economii pe termen scurt cu cea mai atractivă dobândă din piaţă“, a afirmat vicepreşedintele Diviziei de Retail a Raiffeisen Bank, Răzvan Munteanu, în comunicatul remis de bancă.

Dobânzile mari la depozitele pe trei luni vor fi aplicate numai pentru sumele noi atrase de bancă. Cei care au un depozit pe trei luni cu scadenţă de 1 aprilie şi îl reînnoiesc nu beneficiază de dobânda promoţională. Nici cei care constituie un depozit din suma aflată într-un cont curent deschis la Raiffeisen nu beneficiază de dobânzile mari. De dobânzile mari se pot bucura cei care depun sume pe care nu le aveau până acum în conturile Raiffeisen sau pe care le primesc de la alte persoane în conturile Raiffeisen.

În topul celor mai mari dobânzi oferite la depozite pe trei luni se înscriu şi cele acordate de Banca Românească, care plăteşte o dobândă de 9,1% pe an, iar suma minimă care trebuie depusă este de 1.000 de lei. Pe următorul loc în clasamentul celor mai bune randamente brute oferite se află Banca Transilvania, Bancpost, Piraeus Bank şi Millennium Bank, care plătesc dobânzi de 8,5% la depozitele atrase pe trei luni.

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: