Evenimentul ZileiSportDecizie ”definitivă și ireversibilă”. Adrian Mititelu vinde U Craiova 1948. ”S-o ia Olguța Vasilescu, s-o ia cine vrea”

Decizie ”definitivă și ireversibilă”. Adrian Mititelu vinde U Craiova 1948. ”S-o ia Olguța Vasilescu, s-o ia cine vrea”

Decizie ”definitivă și ireversibilă”. Adrian Mititelu vinde U Craiova 1948. ”S-o ia Olguța Vasilescu, s-o ia cine vrea”
Galeria U Craiova 1948 îi cere lui Mititelu să vândă echipa! "Ne-a ajuns, Știința nu e locul mercenarilor!". Proprietarul echipei a reacționat.

”Decizia este definitiv și ireversibilă, vom vinde clubul de fotbal. Poate fi patron și Rotaru, și Olguța Vasilescu, nu mă interesează, poate cumpăra oricine acest club!” a declarat Adrian Mititelu pentru DigiSport.

Dacă vedeți ce este în Craiova, zici că am omorât pe cineva, este ceva incredibil. Este o decizie luată de întreaga familie. Eu zic că se va găsi cumpărător, iar dacă nu, încercăm să terminăm competiția, iar în vară renunțăm!

Am investit 10 milioane de euro în această firmă pe care activează FCU Craiova 1948, 6 milioane de euro în baza sportivă de la marginea orașului, urmând a mai fi investite alte 6 miliaone de euro în următorii 3 ani, iar lumea pe mine mă înjură, toată familia îmi e batjocorită și hulită prin oraș. Pe toți pereții din oraș scrie lucruri pe care nici nu pot să le pronunț.

Galeria de 16 ani ne termină psihic, să renunțăm la echipă, să vindem. În această seară, având în vedere că tatăl meu este în închisoare de 13 luni și riscă să fie condamnat într-un alt dosar din cauza presiunilor care se fac dinspre oamenii de fotbal, am decis că este pentru binele nostru să vindem, să le respectăm dorința foarte mare de a renunța la club”, a mai spus Mititelu Jr.

Mesajul suporterilor: V-a sunat ceasul!

Peluza Sud a postat un comunicat pe pagina oficială de Facebook. Fanii i-au cer lui Adrian Mititelu să vândă echipa:

„V-a sunat ceasul! V-am lăsat să vă acomodați, ați avut la dispoziție 6 luni, am acceptat că e un lot nou format! Dar ne-a ajuns! Știința nu e locul mercenarilor, al “talentelor” risipite sau al măscăricilor.

De azi, dacă nu începeți să jucați fotbal și să fiți profesioniști, nu vom mai sta să facem astfel de postări, vom trece la fapte! Luați-o ca pe un ultimatum, purtători de tricou Adidas. Nu vă jucați cu pasiunea noastră!

Iar principalului vinovat pentru această situație si pentru toți anii de agonie, brutarul psihopat, îi dorim tot ce e mai rău și îi transmitem ca războiul nu s-a terminat odată cu promovarea în prima ligă, așa cum are impresia, ba chiar a devenit mai aprig. Vinde echipa!”, se arată în comunicat.


Accesează: