De unde vine norocul lui Florin Salam

De unde vine norocul lui Florin Salam

REVISTA PRESEI MONDENE. Manelistul Florin Salam a ajuns mare peste hotare. În urmă cu mai bine de o lună, presa internaţională scria despre românul cântăreţ de manele care urmează să apară pe scenă alături de celebrul deja Goran Bregovic.

Iar succesul nu se opreşte aici. Pe 1 iunie, directorul diviziei franceze a casei de discuri Universal Music, Jaques Le Rock, şi-a anunţat prezenţa în România tocmai pentru a discuta cu Florin Salam, anunţă Libertatea. Manelistul este măgulit dar şi mândru de atenţia care i se acordă şi explică sursa succesului de care se bucură în ultima perioadă – soţia lui îl veghează din Cer.

"Tot norocul asta vine si de la sotia mea, că nu se putea totul dintr-o dată, e ceva. Cineva acolo sus clar mă iubeşte. Ar trebui să am mai multă grijă. E uşor să ajungi sus, e mai greu sa te menţii. Trebuie să stau mai mult în studio, să mă odihnesc mai mult, nu ai cum să semnezi cu o asemenea casă de producţie şi să nu munceşti", spune Florin Salam citat de Cancan. <iframe src="http://www.youtube.com/embed/CVDBD293z84" frameborder="0" height="349" width="425"></iframe> Politica bate muzica

Tânărul Narcis Iustin Ianău, favorit al primei ediţii “Românii au talent”, nu rămâne la o singură pasiune, muzica. Recent, adolescentul de 16 ani a anunţat că îşi doreşte o carieră politică.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Eu mă gândesc la o carieră în muzică, dar nu mă bazez doar pe o carieră în muzică. Încerc să studiez şi alte lucruri, încerc să mă perfecţionez şi în alte domenii, pentru că sunt unele pericole pe care le poţi întâmpina în carieră - pot apărea noduli la gât, ţi se poate schimba vocea, poţi răguşi. Sunt mai multe variante, nu ştiu pe care le voi alege: voi intra în politică sau voi încerca să mă perfecţionez în artă culinară, nu ştiu sigur", a spus Ianău, potrivit Libertatea.

Divorţ cu lăutari

Dacă până acum am crezut că numai divorţul dintre Mihaela Rădulescu şi Elan Schwartzenberg poate fi catalogat drept atipic, iată că din urmă vine puternic până nu demult cuplul Mihaela şi Cristi Borcea. Libertatea a aflat din surse sigure că duminica trecută, cu o zi înainte de înfăţişarea la Judecătoria Buftea, când s-a şi pronunţat divorţul, Cristi şi Mihaela au organizat o superpetrecere la locuinţa lor din Pantelimon.

Zăvoranca se teme de farmece

A pozat într-o revistă pentru bărbaţi în postură de fată-demon, îi place să-şi facă imagine de prinţesă războinică, dar se teme de farmece. Oana Zăvoranu poartă la gât de ceva vreme mai multe talismane, printre care un rozariu (Șirag de mărgele din lemn, os, sticlă etc., aranjate într-o anumită ordine și având la unul dintre capete o cruciuliță, folosit de credincioși pentru a număra rugăciunile rostite, cf. DEX), dar şi “Ochiul lui Allah”, un talisman musulman despre care se spune nu doar că ţine deochiul deoparte, dar apără şi de farmece.

Îmbrăcată sport, cu numeroase gablonţuri, ochelari de soare, glugă şi musai cu buricul la vedere, Oana Zăvoranu caută cu orice preţ să fie în centrul atenţiei, scrie Click.