Evenimentul Zilei > Sport > De necrezut. Ce a făcut Regina Elisabeta a II-a în cinstea întoarcerii lui Ronaldo în Premiere League
De necrezut. Ce a făcut Regina Elisabeta a II-a în cinstea întoarcerii lui Ronaldo în Premiere League

De necrezut. Ce a făcut Regina Elisabeta a II-a în cinstea întoarcerii lui Ronaldo în Premiere League

Bucurie imensă în Anglia după întoarcerea lui Cristiano Romaldo. El are chiar o admiratoare secretă în persoana Regina Elisabeta a II-a, care a făcut chiar un gest fără precedent la Palat.

Portughezul a devenit cel mai bine plătit fotbalist din Premier League cu un salariu de 550 de mii de euro pe săptămână și nu duce lipsă de fani, chiar nebănuiți.

Întoarcerea lui CR7 a  nu a trecut neobservată la palatul Buckingham. Ba, mai mult. Regina Elisabeta a II-a ar fi o admiratoare secretă a fotbalistului și ar fi comandat 80 de tricouri ale lui Cristiano, dintre care unul cu autograful celui care a câștigat 5 Baloane de Aur.

Potrivit AS, regina Elisabeta a II-a a solicitat chiar tricoul pe care Cristiano Ronaldo îl va purta la primul meci disputat pentru Manchester United, care să fie semnat de portughez, fapt fără precedent în istoria Casei Regale Britanice, notează digisport.ro.

Informația a stârnit rumoare în Anglia, deoarece Maiestatea Sa nu și-a manifestat niciodată afinitatea cu un club de fotbal, deși există zvonuri că ar fi fana lui West Ham United.

Redebutul lui Ronaldo la Manchester United va avea loc pe 11 septembrie

După anunțul din 27 august, debutul lui Cristiano Ronaldo s-ar putea produce pe 11 septembrie, pe Old Trafford contra lui Newcastle.

Superstarul a marcat 118 goluri în cele 292 de meciuri jucate pentru United între 2003 și 2009, perioadă în care a cucerit și 3 titluri.

Cristiano Ronaldo va purta în acest sezon tricoul legendar cu numărul 7 . Acest număr are o însemnătate specială la Manchester United. A fost purtat de-a lungul anilor de George Best, Bryan Robson, Eric Cantona sau David Beckham.

Manchester United l-a transferat pe Cristiano Ronaldo de la Juventus, în schimbul sumei de 15 milioane de euro. Ar mai putea plăti 8 milioane, în funcție de performanțele portughezului. Cristiano a semnat un contract valabil două sezoane, cu posibilitate de prelungire pentru încă unul.

Cristiano Jr., fiul lui Cristiano Ronaldo a urmat exemplul tatălui său și, s-a legitimat la echipa U12 a „diavolilor roșii” unde este coleg cu fiul unei alte legende a lui Manchester United, Wayne Rooney, Kai.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: