Evenimentul Zilei > Social > De la EvZ TV, Dan Marinescu se întoarce la Adevărul
De la EvZ TV, Dan Marinescu se întoarce la Adevărul

De la EvZ TV, Dan Marinescu se întoarce la Adevărul

Dan Marinescu, unul dintre realizatorii EvZ TV, se întoarce la Adevărul, unde urmează să ocupe funcția de director editorial.

Instalarea sa în funcția de director editorial are loc la distanță de doi ani de zile de când conducerea ziarului Adevărul a decis să renunțe la serviciile sale. Acum, i s-a recunoscut adevărata valoare, iar Dan Marinescu a acceptat noua ofertă de a fi director editorial.

După plecarea de la Adevărul, Dan Marinescu a fost, pentru o scurtă perioadă, consultant politic pentru liderul PLUS Dacian Cioloș. Ulterior, a realizat emisiunea „Întrebări esențiale” la EvZ TV, lucru pentru care îi mulțumim și îi urăm succes în noua poziție.

Acum, Dan Marinescu, fost consultant politic și realizator la EvZ TV, se întoarce la cotidianul Adevărul.

Mesajul lui Dan Andronic pentru Dan Marinescu

Dan Andronic a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj de susținere pentru instalarea lui Dan Marinescu și dezvăluie că l-a susținut în această decizie, chiar dacă Adevărul reprezintă unul dintre concurenții site-ului EvZ.ro.

„Dan Marinescu s-a reîntors la “Adevărul” ca director editorial. Mă bucur pentru el. Și l-am încurajat să facă acest pas, chiar dacă nu îi venea ușor.
Poate că mulți nu înțeleg de ce, mai ales că plecat de la EvZ TV.
E simplu!
Dan Marinescu este un ziarist bun, muncitor, cu idei și bun-simț, a fost o plăcere să lucrăm împreună.
Dar…
Merita să primească și să accepte această ofertă, este vorba de orgoliu personal și profesional, are ocazia să se întoarcă acolo de unde a fost eliminat cu brutalitate în urmă cu doi ani. Fără motiv.
Mult succes, Dan!”

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: