De ce a renunțat Mihaela Tatu la televiziune. Schimbare total de carieră pentru fosta vedetă

De ce a renunțat Mihaela Tatu la televiziune. Schimbare total de carieră pentru fosta vedetă Sursa: Facebook

Mihaela Tatu a avut una dintre cele mai cunoscute emisiuni televizate, mai exact de 3xFemeie. Și-a început cariera în TV, târziu la 38 de ani pentru ca în 2011 să renunțe de tot la aceasta.

Mihaela Tatu este una dintre cele mai cunoscute foste realizatoare de televiziune. În anii 2000, pe vremea când avea 38 de ani a decis să divorțeze și să se facă prezentatoare. Ceea ce i-a ieșit de minune. Așa se face că din 2001 a prezentat până în 2008 una dintre cele mai îndrăgite emisiuni, respectiv de 3xFemeie.

Doar că în 2008 decide să plece de la Pro TV și merge către Antena2. Nu stă prea mult nici acolo, iar în 2011 are parte de cumpăna vieții ei. Este operată de fibrom, lucru care îi schimbă viața radical.

După această intervenție, Mihaela Tatu ia decizia să nu se mai întoarcă în televiziune. Își dă seama că cea mai importantă este sănătatea ei, așa că decide să se mute la Oradea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mihaela Tatu a ales un oraș cu totul nou pentru a-i fi casă

Asta deși ea este din Brașov și cele mai multe conexiuni le avea în București. Acesta lucru nu a oprit-o să înceapă un capitol nou, într-un oraș cu totul nou. Iar acum, grație vocii ei liniștitoare are un site unde înregistrează povești pentru cei mici.

Desigur că are și alte proiecte, mai ales că dintotdeauna a fost un om plin de viață. „În primul rând sunt trainer în tehnica și arta livrării discursului, mă ocup de ceea ce înseamnă comunicare. Nu vorbire, ci comunicare din toate perspectivele.

Apoi am împreună cu niște prieteni dragi un site de povești pentru copii și spun povești copiilor, interpretez mai bine zis, mi se spune femeia cu o mie de voci.

Face programe de gimnastică pentru seniori

Apoi am un program de gimnastică pentru seniori, gimnastică care vine să le întărească musculatura și încrederea în ei. Astea merg mână în mână. Am acasă un studio și înregistrez audiobook-uri. Și aș putea continua.

Prezența mea la întâlnirile femeilor sau zona mea de voluntariat, cursurile de comunicare în cadrul unei campanii”, a spus Mihaela Tatu. Cert este că nici acum fosta realizatoare nu are un program mai puțin încărcat, din contra. Mai ales că, spune ea, energia nu i-a lipsit niciodată.