Evenimentul Zilei > Sport > Dat afară de Gigi Becali, va câștiga mult mai mulți bani. Salariu imens pentru un fotbalist român
Dat afară de Gigi Becali, va câștiga mult mai mulți bani. Salariu imens pentru un fotbalist român

Dat afară de Gigi Becali, va câștiga mult mai mulți bani. Salariu imens pentru un fotbalist român

Sergiu Buș a plecat pe ușa din dos de la FCSB. Gigi Becali a renunțat la atacant, dar acesta va încasa mai mulți bani la noua echipă.

Sergiu Buș nu l-a impresionat pe Gigi Becali , a plecat de la FCSB, dar va câștiga mulți bani. Atacantul a semnat un angajament cu formația Seongnam din Coreea de Sud și va câștiga mult mai bine. De patru ori mai mult decât în Liga I, la gruparea „roș-albastră”. În schimbul acestei mutări, cei de la FCSB vor primi suma de 300.000 de euro.

În total, Buș va primi, la noua echipă, un salariu de 1 milion de euro. La această sumă el va putea adăuga și diverse bonusuri pentru performanță.

Mult mai mulți bani decât la FCSB, echipa lui Gigi Becali

„E un transfer bun pentru toată lumea. FCSB e mulțumită pentru că Sergiu a venit gratis și a plecat pe sumă de transfer. Salariul lui Sergiu e unul imens pentru România, chiar pentru Europa.

Vorbim de peste 1 milion de euro în doi ani, plus bonusuri. A fost o ofertă tentantă. Sergiu a luat decizia potrivită. Merge la un club care a câștigat de două ori Liga Campionilor Asiei”. A declarat Bogdan Apostu, impresarul fotbalistului, pentru gsp.

„Din România au fost vreo 4 oferte importante. Echipe de play-off, bune. Însă, ca să fiu sincer, când ne-am întors de la Levski în România, ne-am asumat un pas înapoi doar pe moment, să mergem la Gaz Metan, unde am fost pentru Edi”, a mai firmat agentul.

„FCSB îi mulțumește pentru contribuția avută în acest sezon”

„FCSB anunță că a ajuns la un acord cu 성남FC – Seongnam FC pentru transferul lui Sergiu Buș.

Atacantul în vârstă de 28 ani, care a evoluat în 11 partide și a înscris 2 goluri pentru FCSB în acest sezon, și-a luat rămas bun de la colegii săi și se va deplasa spre Coreea de Sud, pentru a semna contractul cu noua sa echipă.

FCSB îi mulțumește pentru contribuția avută în acest sezon și îi urează mult succes în continuare!”, precizaseră oficialii de la FCSB.