Darren Cahill, mesaj de susținere pentru Simona Halep

Darren Cahill, mesaj de susținere pentru Simona Halep Sursa foto: Arhiva EVZ

Darren Cahill, mesaj de susținere pentru Simona Halep. Renumitul antrenor australian susține că salvarea româncei poate veni de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Darren Cahill, mesaj de susținere pentru Simona Halep. Reamintim faptul că Simona Halep a fost suspendată patru ani. Decizia este luată în unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP). Fostul antrenor Darren Cahill a transmis un mesaj după aflarea deciziei drastice care s-a luat împotriva campioanei românce.

Darren Cahill, mesaj de susținere pentru Simona Halep

Antrenorul nu şi-a pierdut speranța şi a încurajat-o pe Simona Halep după suspendarea de patru ani. Antrenorul a subliniat, într-un mesaj postat în social media, că fostul lider WTA are sprijinul său de neclintit.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa foto: Facebook - Simona Halep

„Cei care mă cunosc ştiu ce gândesc despre toată această situaţie. Sprijinul meu pentru Simona este de neclintit. Rămâi puternică, Simo. Oricum, acest caz ar fi urmat să ajungă la Tribunalul de Arbitraj Sportiv din Elveţia”, a scris fostul antrenor.

Patrick Mouratoglou, revoltat după aflarea deciziei

Patrick Mouratoglou a reacţionat după decizia luată de către Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA):

„Nu îmi vine să cred ce decizie a luat astăzi ITIA în cazul Simonei. Sunt extrem de șocat, și am fost pe durata întregului an, de metodele și de comportamentul unei organizații care ar trebui să trateze jucătorii în mod egal și să lupte pentru stabilirea adevărului. Iată ce vreau să spun:

1. Știu cât de integră este Simona și nu am niciun dubiu. Nu a luat niciodată vreo substanță interzisă. 2. Am stat alături de ea pe durata celor două zile de audieri și NU ÎMI VINE SĂ CRED că Tribunalul a ajuns la această decizie în urma dovezilor și a argumentelor prezentate.

3. ITIA a fost nedreaptă pe durata procesului, iar acest lucru este total inacceptabil. 4. Sper ca Simona să aibă succes la TAS. E singurul Tribunal care nu este controlat de ITIA.

Nu cred că ITIA a căutat adevărul în cazul Simonei și nu cred că au tratat-o într-un mod acceptabil. Sper ca WTA, ATP și PTPA vor face tot ce pot pentru a schimba un sistem care distruge carierele jucătorilor nevinovați”, a scris Patrick Mouratoglou.

Simona Halep a fost suspendată patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP). Decizia a fost anunţată marţi de Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA). Simona Halep a spus că va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).