Evenimentul Zilei > Actualitate > Declaraţie şocantă. Daniela Crudu vrea să-şi lungească picioarele. Motivul este halucinant
Declaraţie şocantă. Daniela Crudu vrea să-şi lungească picioarele. Motivul este halucinant

Declaraţie şocantă. Daniela Crudu vrea să-şi lungească picioarele. Motivul este halucinant

Daniela Crudu a făcut o declaraţie şocantă, miercuri seară, la un post de televiziune. Vedeta a spus că ar dori să-şi facă o operaţie de alungire a membrelor inferioare. Cruduţa a lipsit de o perioadă de timp de la emisiunile TV iar acum ar dori să revină. Bineînţeles, după ce va face această operaţie înfiorătoare.

Declaraţie şocantă: „Vreau să îmi lungesc picioarele, să îmi bag şuruburi”, potrivit cancan.ro

În vârstă de 29 de ani, Daniela Crudu și-a făcut numeroase operații estetice în ultimul deceniu. Vedeta povestit unele lucruri despre intervențiile pe care le-a făcut la medicul estetician, însă, nu a oferit un număr exact al acestora. Un lucru este sigur însă: bruneta “și-a sculptat” fața, bustul, dar și corpul.

“Tot ce apare nou, eu încerc. Eu sunt cobai. (…). Vreau să îmi lungesc picioarele, să îmi bag șuruburi. Bine, glumesc, dar chiar există. (…) Investesc în mine, n-am copii, n-am nimic”, a declarat Cruduța.

În legătură cu revenirea ei pe micile ecrane, Daniela Crudu a spus că acest lucru se va întâmpla în vara acestui an.

Daniela Crudu s-a născut pe 14 iunie 1989. În vara lui 2017, Cruduţa a renunţat la postul de asistentă la “Xtra Night Show”.

Cu toate că a plecat din emisiunea în care i-a înnebunit pe bărbați cu mișcările și ținutele ei, Daniela Crudu continuă să apară în diferite proiecte de televiziune.