Dani Oțil, criticat de o clientă: Mâncarea nu arată și n-are gustul așteptat
- Emanuel Nițulescu
- 9 februarie 2025, 13:50

Restaurantul „The Grill” din zona de nord a Capitalei, deținut de prezentatorul TV Dani Oțil, atrage zilnic numeroși clienți dornici să experimenteze preparatele din meniul localului. Cu toate acestea, nu toți cei care trec pragul restaurantului pleacă mulțumiți. O tânără din București a avut o experiență dezamăgitoare și a împărtășit detaliile într-un review postat online.
Mâncare sub așteptări și servire nesatisfăcătoare
Florina, clienta nemulțumită, a povestit că a luat masa la restaurantul lui Dani Oțil într-o duminică după-amiază, dar ceea ce a primit nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Pastele carbonara au fost criticate pentru sosul cu cocoloașe și gustul excesiv de sărat, iar bibanul de mare a fost considerat prea gătit și lipsit de prospețime.
„Chiar și cartofii prăjiți erau arși. Sincer, mâncarea arăta de parcă fusese aruncată pe farfurie fără nicio grijă pentru prezentare. Prețurile se potrivesc cu locația, dar nu vă așteptați ca și gustul să fie pe măsură. Nu voi reveni și nici nu îl voi recomanda”, a scris Florina pe platforma Google Reviews, conform Realitatea TV.

Mâncare. Foto: https://thegrill.ro/
Recenzii împărțite: experiențe diferite pentru clienții lui Dani Oțil
Experiența tinerei nu este singulară, însă părerile despre restaurant sunt împărțite. Dacă unii clienți se declară dezamăgiți de raportul calitate-preț, alții apreciază meniul și atmosfera din restaurantul lui Dani Oțil. Recent, Andreea Esca a luat masa la același restaurant și a împărtășit o impresie pozitivă pe rețelele sociale.
Vedeta a comandat o supă de cocoș de curte cu găluște, în valoare de 30 de lei, și o saramură de caracatiță cu mămăligă, un preparat exotic de 110 lei. La final, Andreea Esca a descris experiența într-un mod entuziast: „Super bun!”.