Dana Budeanu în lacrimi la emisiunea lui Victor Ciutacu

Dana Budeanu în lacrimi la emisiunea lui Victor Ciutacu

Imagini așa cum nu ați mai văzut niciodată cu Dana Budeanu. Creatoarea de modă și de conținut a izbucnit în lacrimi și nu s-a mai putut abține.

Dana Budeanu, cunoscută la nivel national pentru luările de poziție și pe teme politice a izbucnit în lacrimi. Pentru prima dată în spațiul public, creatoarea de modă, cunoscută mai degrabă guralivă decât sensbilă a cedat. În interviul pe care I l-a acordat lui Victor Ciutacu, Dana Budeanu nu s-a mai putut abține și a început să plângă.

Deși a avut un moment în care a încercat să își revină, în cele din urmă emoțiile au pus stăpânire pe ea și lacrimile în aceiași măsură. S-a străduit preț de câteva secunde să-și revină, în cele din urmă a și reușit și a avertizat publicul că nu se va mai întâmpla așa ceva.

Ne puteți urmări și pe Google News

Momentul în care Dana Budeanu a izbucnit în plâns a avut legătură cu înmormântările din perioada pandemiei. Astfel că revoltată până peste poate de subiect, creatoarea de conținut nu a mai rezistat.

Dana Budeanu, designer vestimentar

Sursa foto: Youtube

Dana Budeanu, moment tensionat

Cert este că în timpul desfășurării acțiunii, a menționat să ar fi bine să se taie la montaj, dar a fost conștientă că momentul va apărea public. Și l- a asumat ca atare. Mai ales că reacția ei a fost cât se poate de spontană. Și a explicat că același sentiment de furie l-a avut și la momentul în care s-au întâmplat toate acele lucruri.

Doar că nimeni nu a reușit să o surprindă în lacrimi pe Dana Budeanu, legat de niciun subiect. Cu toate acestea creatoarea de modă s-a arătat de fiecare dată sensibilă la subiecte precum copiii și bătrâni acestei țări. Cu atât mai mult cu cât se vorbea despre ură și motivul pentru care în pandemie înmormântările au fost diferite.

Drept urmare nici creatoarea de modă nu s-a mai putut abține și de această dată a izbucnit în lacrimi. Momentul în sine a durat preț de câteva minute. Ulterior Dana Budeanu și-a revenit la discursul care a consacrat-o.