Evenimentul Zilei > Justitie > Dan Voiculescu, de 1 decembrie: „Nu am avere ascunsă. Sunt un om cinstit”
Dan Voiculescu, de 1 decembrie: „Nu am avere ascunsă. Sunt un om cinstit”

Dan Voiculescu, de 1 decembrie: „Nu am avere ascunsă. Sunt un om cinstit”

Deţinutul Dan Voiculescu a postat pe blog şi de 1 decembrie, el dorind să repete şi de Ziua Naţională că este nevinovat.

"La data de 08.08.2014, prin Hotararea nr. 888 s-au dispus investigatii exhaustive, in tara si in strainatate, pentru localizarea averii mele nedeclarate. Pana astazi, 1 decembrie – Ziua Nationala a Romaniei nu au gasit nimic. Si nici nu vor gasi pentru ca asa cum v-am spus, nu am avere disimulata.

Pentru mine este important ca voi sa stiti ca sunt un om cinstit. Am scris la Curtea de Apel, la Oficiul National de prevenire a Criminalitatii si Cooperare pentru Recuperarea Creantelor provenite din infractiuni din cadrul Ministerului Justitiei.

Am scris la BNR, la Autoritatea Nationala a Vamilor etc. Pana acum, nimic. Va tin la curent pentru ca imi doresc cu adevarat sa se afle odata pentru totdeauna daca Dan Voiculescu este sau nu om cinstit care nu are avere ascunsa", a scris Voiculescu.

Dam Voiculescu execută o sentinţă de 10 ani de închisoare pentru privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Alimentare.