Evenimentul Zilei > Monden > Dan Negru, mesaj ironic pentru autorități. „A intrat cu 7,36 la mia de locuitori și…”
Dan Negru, mesaj ironic pentru autorități. „A intrat cu 7,36 la mia de locuitori și…”

Dan Negru, mesaj ironic pentru autorități. „A intrat cu 7,36 la mia de locuitori și…”

Dan Negru, celebrul prezentator de la Antena 1, a transmis un mesaj ironic cu privire la ieșirea din carantină a orașului Timișoara.

Duminică, într-o postare pe rețele sociale, Dan Negru, celebrul prezentator de la Antena 1, a transmis un mesaj ironic cu privire la ieșirea din carantină a orașului Timișoara.

„A ieșit Timișoara din carantină.  A intrat cu 7,36 la mia de locuitori și a ieșit cu 8,19.  Aveam treabă pe acasă săptămânile astea da’ nu m-am dus.  Am respectat decizia ălora de la timonă.  Azi dimineața m-a sunat mama ca sa o lămuresc. Am ridicat din umeri”, a scris Dan Negru.

„Cândva mai trăgea cu ochiu’ la mine, la Teo sau Brenciu.  Acu’ își ia lumina doar de la analiști și de la sursele oficiale.  Or lămuri-o toți ăștia cumva”, se mai arată în mesajul celebrului prezentator.

Dan Negru, mesaj ironic după ce Timișoara a ieșit din carantină

Timişoara şi cele patru comune limitrofe vor ieşi din carantina instituită în urmă cu două săptămâni, după ce membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Timiş au respins, sâmbătă seara, propunerea de prelungire a stării restrictive pentru încă 7 zile.

Prezenta carantină expiră în noaptea de duminică spre luni.

„În urma analizelor de risc efectuate de către Direcţia de Sănătate Publică Timiş şi a avizelor emise de Institutul Naţional de Sănătate Publică, astăzi (sâmbătă – n.r.), Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş a analizat propunerile de prelungire a măsurilor de carantinare pentru localităţile Timişoara, Dumbrăviţa şi Giroc, pentru o perioadă de 7 zile.

În urma votului exprimat, în cadrul CJSU Timiş s-a votat cu 20 de opţiuni pentru, 9 abţineri şi 9 voturi împotrivă, astfel că prelungirea măsurilor de carantinare pentru localităţile Timişoara, Dumbrăviţa şi Giroc pentru o perioadă de 7 zile nu a trecut, nefiind întrunită majoritatea necesară de 2/3 dintre membrii prezenţi pentru adoptarea hotărârii de prelungire a măsurii de carantinare”, a anunţat Prefectura Timiş.

În ceea ce priveşte comunele Moşniţa Nouă şi Ghiroda, analiza de risc întocmită de Direcţia de Sănătate Publică a concluzionat că nu este întrunit punctajul pentru a putea propune prelungirea carantinei zonale în aceste două localităţi, iar INSP a avizat măsura de ridicare a carantinei pentru acestea.