Evenimentul Zilei > Actualitate > Dan Bursuc reacționează dur după acuzațiile lui Fulgy. Ce spune despre fiul Clejanilor
Dan Bursuc reacționează dur după acuzațiile lui Fulgy. Ce spune despre fiul Clejanilor

Dan Bursuc reacționează dur după acuzațiile lui Fulgy. Ce spune despre fiul Clejanilor

Impresarul Dan Bursuc a reacționat după ce a fost acuzat de fiul mai mic al Clejanilor, Fulgy, că i-ar fi violat sora, pe Margherita, pe când aceasta avea 13 ani.

Dan Bursuc a avut o primă reacție după acuzațiile de viol pe care le-a făcut fiul lui Ioniță și al Vioricăi din Clejani la adresa lui. Fulgy a afirmat, într-o filmare live, că impresarul maneliștilor ar fi violat-o pe sora sa, în trecut. Incidentul s-ar fi petrecut pe vremea când Margherita din Clejani, sora lui Fulgy, avea 13 – 14 ani. Mai mult, el a spus că Ioniță, tată său, a știut acest lucru dar nu a luat nici o măsură.

Confruntat cu aceste acuzații, de o gravitate extremă, Dan Bursuc a refuzat să comenteze. El a spus, despre Fulgy, că ar fi un „prăjit” și „un terminat”.

„E un prăjit și un terminat, nu am de ce să comentez ce zice”, a spus Dan Bursuc citat de playtech.ro.

Fulgy

Dezvăluirile lui Fulgy

Aflat în arest la domiciliu, Fulgy a susținut într-un live pe rețelele de socializare că Dan Bursuc ar fi agresat-o sexual pe sora sa, Margherita, pe când acesata era doar o copilă. Fiul cel mic al Clejanilor a afirmat că a aflat despre cele întâmplate mult mai târziu, când a mers la liceu.

„Dintr-o prietenie sinceră, ce credeți că a făcut domnul Dan Bursuc, care are câți ani are, cu sora mea minoră și copil influențat, ce credeți că a făcut? Mă, să moară familia mea, pe ce am mai scump, de n-a violat-o, la 13-14 ani! Eu am aflat mai târziu, pe la 18 (ani – n. red.) și ceva, când am fost dus la Lipatti și m-am întâlnit cu toți copiii de lăutari care râdeau de mine și de ce i-a făcut Bursuc lui soră-mea”, a dezvăluit Fulgy.

El a mai povestit că tatăl său, Ioniță știa ce s-a întâmplat dar a ținut totul sub tăcere și nu a luat nici o măsură.

Ulterior, live-ul tânărului a fost întrerupt de polițiști care au dorit să verifice dacă acesta respectă restricțiile impuse prin arestul la domiciliu.