Evenimentul ZileiMondenDan Bursuc, unul dintre cei mai bogați maneliști. Controversa averii sale colosale

Dan Bursuc, unul dintre cei mai bogați maneliști. Controversa averii sale colosale

Dan Bursuc, unul dintre cei mai bogați maneliști. Controversa averii sale colosale
Dan Bursuc este unul dintre cei mai vechi și talentați producători de muzică de petrecere. El este cel care i-a ajutat pe aproape toți maneliștii să se lanseze și să scoată albume.

Dan Bursuc are o avere colosală, potrivit unor surse din spațiul public. Și nu ar fi de mirare să fie așa, având în vedere că artistul are o casă de producție și de asemenea o formație. Aceasta acompaniază artiștii pe care impresarul îi păstorește. Așa se face că anul trecut se zvonea că Dan Bursuc a reușit să strângă pe lângă case, mașini, și un milion și jumătate de euro.

Acest lucru îl propulsa drept cel mai bogat manelist din România. Doar că în vara acestui an, fostul său ”ginere” avea să spulbere mitul averii impresarului. Nicolae Florin zis Uku, adică fostul iubit al fiicei sale a ieșit la rampă cu declarații șocante. Acesta spunea că Dan Bursuc a ajuns la fundul sacului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ba mai mult că ar fi plin de datorii. Nu mai puțin de 800.000 de euro ar datora impresarul. Ba pe haine, ba pe diferite utilități, ba chiar și la service.

Bursuc ar fi pus bani ”pe capul” lui Uku

Cert este că povestea lui Uku a prins contur în momentul în care familia impresarului a anunțat că vinde vila în care stau. Vorbim despre o vilă care are un etaj și mansardă și pe care Dan Bursuc spera să obțină bani frumoși.

Nu de alta, dar potrivit fostului iubit al fiicei sale avea nevoie de aceste venituri să mai diminueze din datorii. Același Uku mai spunea că Dan Bursuc nu mai are nici formație, nici vreun artist pe care să-l susțină. Ar fi făcut doar contracte separate ori de câte ori avea un eveniment la care se dorea un anume artist.

Cert este că la acel moment, Dan Bursuc nu a comentat acuzațiile pe care i le-a adus fostul iubit la fetei sale. S-a zvonit totuși că managerul ar fi pus suma de 50.000 de euro la bătaie pentru cel care i-l aduce pe Uku.


Accesează: