Evenimentul Zilei > EVZ Special > Dan Bittman, noi afirmații controversate despre pandemie. S-a pregătit terenul pentru apariția primului trilionar din lume
Dan Bittman, noi afirmații controversate despre pandemie. S-a pregătit terenul pentru apariția primului trilionar din lume

Dan Bittman, noi afirmații controversate despre pandemie. S-a pregătit terenul pentru apariția primului trilionar din lume

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, face noi declarații controversate despre pandemie. Artistul susține că pandemia este o ”făcătură”, extrem de mulți oameni fiind păcăliți în această perioadă.

Cântărețul Dan Bittmat aruncă în spațiul public noi teorii controversate legate de pandemie și de ceea ce s-a întâmplat în această perioadă. Prezent la emisiunea Marius Tucă Show de la Aleph News, artistul a declarat că pandemia este o făcătură, iar oamenii au fost păcăliți în toate felurile.

„Eu asta văd până la urmă: reguli duble pentru toată lumea. Este penibil să îmi amintesc cum stăteau ăia cu trabucurile în biroul primului ministru. Ne-au păcălit în toate felurile. Ce am învățat? Ce să învățam? Lașitate. Am învățat numai lucruri rele. Pentru mine a fost un an pierdut 2020. Nici nu vreau să aud de el. Mă uitam la oameni și vedeam cât erau de ușor de calcat în picioare. Este vorba de bani. Oamenii vor să ducă ceva acasă pe masă“, a spus Dan Bittman.

Dan Bittman: Totul se referă numai la bani

Artistul a mai punctat că totul se rezumă la bani, iar în perioada următoare va apărea primul trilionar din lume

Tot la bani se referă și când justifică ipoteza conform căreia pandemia a fost organizată cu bună știință. „Nu știu, a fost bine gândită (pandemia). Cred că a fost puțin pusă la cale“.

„Un fost ministru de Finanțe a spus că va exista primul trilionar. Zuckerberg este primul trilionar de pe Pământ. Acum 6 luni spunea cineva: Uită-te pe bursă. A avut dreptate. În timp ce ei își făceau trilioanele, voiam să mă lase și pe mine să cânt. Nu vreau trilioane“.

„Și mai este o teamă. Să nu fi fost doar un exercițiu pentru ceva chiar foarte serios. Mi-ar părea rău să fie așa și nu vreau să am dreptate. Înțeleg business-ul care a fost. Dar până acum, de când trăiesc, nu am mai văzut o chestie ca asta“, spune Bittman.