Evenimentul ZileiPoliticaDan Barna, „EBA Reloaded”. Liderul USR, gafă de proporții [VIDEO]

Dan Barna, „EBA Reloaded”. Liderul USR, gafă de proporții [VIDEO]

Dan Barna, „EBA Reloaded”. Liderul USR, gafă de proporții [VIDEO]
Dan Barna a fost reconfirmat în funcția de președinte al Uniunii Salvați România. Din acest motiv, miercuri, a susținut o conferință de presă care nu a fost cu prea mare noroc pentru candidatul USR-PLUS la prezidențiale. 

Peste 9.000 de membri ai USR și-au exprimat opțiunea de vot cu privire la conducerea partidului de opoziție. Astfel, Dan Barna a fost ales din nou președinte, declarând că o demisie ar fi fost un gest de lașitate.

Mai mult, Dan Barna a declarat în cadrul conferinței de presă că eșecul de la alegerile prezidențiale vine după „niște succesuri”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Cât de laș ar fi trebuit să fiu, să spun ‘îmi dau demisia, mă retrag, plecăm acasă, pentru că am avut o dificultate’?! Tocmai după niște succesuri, faptul că avem un rezultat care cumva a fost sub așteptări (…)”, a declarat Dan Barna.

Gafa de proporții a liderului USR a amintit de celebra „poți să ai și eșecuri, poți să ai și succesuri”, a Elenei Băsescu.

Dan Barna, gafă marca Elena Băsescu [VIDEO]

Dan Barna, contestat de „membri-cheie”

9.600 din 17.000 de membri ai USR au votat în USR. 74,4% au votat pentru rămânerea în funcție a lui Barna, iar 24%, împotrivă. Organizațiile din Iași și Cluj au boicotat scrutinul, conduse de către contestatarii Cosette Chichirău și Mihai Goțiu.

„Mesajul este unul clar și necesar. Mergem mai departe! Am depășit această chestiune cu efectele alegerilor prezidențiale. Continuăm analiza, dar strângem rândurile și ne întărim la nivel local”, a transmis Dan Barna contestatarilor săi.


Accesează: