Evenimentul Zilei > Politica > Dacian Cioloș alături de USR: O să fim împreună cu voi
Dacian Cioloș alături de USR: O să fim împreună cu voi

Dacian Cioloș alături de USR: O să fim împreună cu voi

Fostul premier, Dacian Cioloş, preşedinte fondator al Platformei România 100, are numai cuvinte de laudă la adresa colegilor şi prietenilor din USR.

"Vreau să le spun colegilor şi prietenilor de la USR că: Aţi făcut un pas mare cu acest proiect'. Aţi mai făcut un pas mare în urmă cu un an şi ceva, când aţi decis să candidaţi la alegeri. Acum după doi paşi mari puteţi să o luaţi la fugă şi puteţi să alergaţi, pentru că e nevoie de un maraton în anul următor. Şi o să fim împreună cu voi", a declarat el, potrivit  DCnews.

Liiceanu îi vrea uniţi

"Cred că pasul următor, obligatoriu, care trebuie făcut, şi pe care USR şi partidul domnului Cioloş şi PNL-ul – cum s-o filtra el – e obligat să îl dea oamenilor ca noi, e obligat să dea un pol unic pentru vot. Dacă nu vom avea un singur pol pentru a vota împotriva PSD, atunci vom rămâne în situaţia în care suntem. Obligaţia morală şi politică a partidelor de opoziţie este să creeze o alianţă, un pol unic, ca să nu mai primesc replica: 'Eu nu mă duc să votez, pentru că nu ştiu cu care dintre ei'", a spus el.

"Cred că pasul următor, obligatoriu, care trebuie făcut, şi pe care USR şi partidul domnului Cioloş şi PNL-ul – cum s-o filtra el – e obligat să îl dea oamenilor ca noi, e obligat să dea un pol unic pentru vot. Dacă nu vom avea un singur pol pentru a vota împotriva PSD, atunci vom rămâne în situaţia în care suntem. Obligaţia morală şi politică a partidelor de opoziţie este să creeze o alianţă, un pol unic, ca să nu mai primesc replica: 'Eu nu mă duc să votez, pentru că nu ştiu cu care dintre ei'", a concluzionat  Liiceanu.