Evenimentul Zilei > Politica > Dacian Cioloș a încălcat legea! Cum a fost surprins fostul premier? Imaginile spun totul
Dacian Cioloș a încălcat legea! Cum a fost surprins fostul premier? Imaginile spun totul

Dacian Cioloș a încălcat legea! Cum a fost surprins fostul premier? Imaginile spun totul

Într-o poză pe care a publicat-o pe contul de Facebook, un membru USR îl prezintă, fără să vrea, și pe liderul formațiunii, Dacian Cioloș, care nu poartă mască.

Dacian Cioloș, liderul USR, încalcă fără să clipească regulile impuse în pandemie. Fostul premier al României a fost surprins într-un spațiu închis, fără să poarte mască, iar dovada este indubitabilă. Deputatul USR Cătălin Teniță și-a făcut un selfie, avându-l în spate pe Cioloș. Poza a fost postată pe contul de Facebook.

sursa: facebook.com/catalintenita

Dacian Cioloș nu a purtat mască într-un spațiu închis. Dovada nu poate fi contestată și a fost prezentată, din greșeală, de un subordonat al președintelui USR

În textul postării respective, Teniță nu vorbește despre ilegalitatea comisă de Cioloș. Politicianul a scris despre conflictul de la Mogoșoaia, în car ea fost implicat consilierul local Felicia Ienculescu-Popovici, membră a USR. El și-a exprimat solidaritatea față de colega de partid.

„Am fost prezent la ședința Consiliului Local Mogoșoaia, alături de președintele USRPLUS Dacian Cioloş, de colegul europarlamentar Vlad Gheorghe și de colegii parlamentari Diana Buzoianu, Anca Dragu, Simona Spătaru, Oana Țoiu, Oana Cambera, Daniel Blaga, Dan Barna, Cătălin Drulă, Costel Vicol, Cristian Seidler, Cristi Ghica și Radu Mihail.

În postare, Cătălin Teniță a vorbit despre scandalul de la Mogoșoaia

Afară au așteptat zeci de colegi din filialele Ilfov și București.

Mesajul nostru e simplu: suntem solidari cu doamna Consilier local Felicia Ienculescu-Popovici. Amenințările împotriva ei sunt cel mai abject mod de a face politică când cineva se opune unei țepe imobiliare de sute de milioane de euro care ar afecta dezvoltarea întregii zone.
Eu știu că avem colegi onești la PNL Ilfov care cer excluderea din partid a celui care a abuzat-o verbal pe doamna Ienculescu.

Imi doresc din tot sufletul ca punctul lor de vedere rațional și principial să triumfe, pentru că politica nu se poate face cu amenințări de cavernă”, a scris Cătălin Teniță în postarea de pe rețeaua de socializare, în care l-a dat, fără să vrea, în vileag, pe Dacian Cioloș.