Mircea Badea a spus aseară la Antena 3: „Mi se pare foarte tare ce fac atât jurnaliștii independenți, cât și procurorii independenți – sigur că, fiind independenți, nici unii nu se coordonează – dar etapizarea aceasta este una extraordinară, Sigur, este o coincidență. Sigur că Dan Barna ar trebui să înfunde pușcăria pe bună dreptate, dar dacă era să o înfunde pe bună dreptate, o înfunda de acum trei ani.

Faptul că i s-a închis dosarul de procurorii care acum au reevaluat, mi se pare o coincidență, de asemenea. Și eu zic așa: dacă Dan Barna nu intră în turul doi, îl arestează săptămâna viitoare. Dacă intră în turul doi, dar nu câștigă, îl arestează săptămâna cealaltă. Am văzut modelul la Dragnea: „Ai pierdut alegerile, intri la pușcărie” – și atunci, tot o coincidență, dar coincidențele tind să se repete în România”, a spus Mircea Badea.

Acesta s-a referit la noile dezvăluiri făcute de ziariștii dela Rise Project care au publicat ieri un nou material. Îl puteți citi AICI.

Aceștia susțin: „Comisia Europeană nu le-a verificat încă activitățile, în pofida celor relatate colegilor de partid, iar Ministerul Fondurilor Europene ascunde, de fapt, afacerile președintelui USR, ceea ce contrazice declarațiile sale electorale”.