Supărat că părinţii nu sunt de acord cu relaţia pe care acesta o avea cu o fetiţă de aceeaşi vârstă, Daniel, de numai 14 ani, a furat maşina părinţilor şi a sărit cu ea în Putna. Potrivit directorului şcolii, citat de  monitoruldevrancea,  băiatul trăia o poveste adolescentină de iubire împreună cu o colegă de clasă, iar faptul că părinţii nu erau de acord cu dragostea lor prematură, i-ar fi determinat pe cei doi să decidă să se omoare împreună. „Am întrebat-o şi pe prietena lui dacă a ştiut ceva şi mi-a zis că a primit un mesaj de la el în care plănuiau să se omoare amândoi şi el de asta ar fi luat maşina de acasă. Urma să o ia pe ea dimineaţă şi să se omoare amândoi, să se arunce de pe pod,“  a declarat , pentru monitoruldevrancea, Marius Pintea, directorul Şcolii Gimnaziale Vidra.

Tot potrivit acestuia, la un moment dat, băiatul nu a mai avut internet pe telefon şi n-a mai putut să ia legătura cu fata, dar i-a trimis totuşi un sms: „te voi veghea din ceruri“. Accidentul s-a întâmplat vizavi de casa în care stătea ea. Copila zice că a primit mesajul dimineaţa, la ora 6, după ce s-a întâmplat incidentul.

Conform medicilor, Daniel a suferit în urma accidentului un traumatism de coloană lombară, o contuzie toracică şi un traumatism cranio-cerebral închis. El va rămâne internat câteva zile. Surse medicale susţin că în prezent minorul se află în afara oricărui pericol. Conform aceloraşi surse, elevut din clasa a VII-a ar fi povestit că a intenţionat să se sinucidă, premeditând totul, accelerând maşina în momentul în care se apropia de curbă, ca mai apoi să piardă controlul volanului şi să părăsească carosabilul. El a fost supus unui control psihologic.

 

Te-ar putea interesa și: