Evenimentul Zilei > Social > Cum să slăbești 20 de kilograme într-un an. Corina Dănilă îți spune secretul dietei minune
Cum să slăbești 20 de kilograme într-un an. Corina Dănilă îți spune secretul dietei minune

Cum să slăbești 20 de kilograme într-un an. Corina Dănilă îți spune secretul dietei minune

Vedeta Corina Dănilă a câștigat meciul cu kilogramele în plus și azi, la 48 de ani, se mândrește cu o siluetă de fotomodel.

Într-un interviu acordat click.ro, Dănilă povestește cum a reușit să slăbească 20 de kilograme într-un singur an! Pentru ea, punctul zero a fost momentul când a ajuns la 77 de kg și, din cauza greutății, a început să aibă probleme cu spatele.

„Totul a culminat într-o dimineaţă de 13 martie 2017, când nu m-am mai putut da jos din pat de dureri. Am realizat că trebuie să iau neapărat măsuri. Am făcut exerciţii specifice pentru coloană şi corectarea posturii, precum şi terapie cu energie termică. În paralel, sub îndrumarea unui nutriţionist, mi-am schimbat stilul alimentar”, îşi amintește Dănilă care au fost pașii ce i-au schimbat definitiv viața.

În primul rând, vedeta dezvăluie că a renunțat definitiv la zahăr, pâine, prăjeli, covrigei și produse de patiserie, ba chiar şi la orez. Iar de cartofii prăjiți, pe care îi adora, nici nu vrea să mai audă! „Îmi plăceau mult cartofii prăjiţi. Acum, adio şi un praz verde. Îmi mai fac câteodată o focaccia din făină de migdale cu mozzarela light, o porţionez şi mănânc din ea două zile. Iar când simt neapărat nevoia de dulce, îmi iau o ciocolăţică mică pentru diabetici, că e îndulcită cu stevie, nu cu zahăr. O mănânc pe post de gustare, cu o portocală. Asta se întâmplă până în orele 15.00-16.00”.

În privința fructelor, Dănilă spune că le poate mânca „doar până în ora 16.00 şi nu orice fructe. Le evit pe cele bogate în fructoză (bananele, strugurii), am voie doar mere, ananas, cireşe, căpşune, fructe de pădure. Dar nu îmi e greu să mă abţin. Odată ce vezi rezultate, vezi că te simţi bine, ai alt tonus, o altă stare, nu mai poţi să te întorci la stilul de viaţă haotic dinainte”.

Rezultatele s-au văzut imediat, iar după un an, când a tras linie, Corina Dănilă avea cu 20 de kg mai puțin.

„Se fac trei ani de când în fiecare dimineaţă mănânc două ouă, de regulă omletă foarte moale, cu un bol de salată şi câteva feliuţe de pastramă de porc mai naturală”, mai spune fosta prezentatoare tv.

Cum arată, de fapt, un meniu pe toată ziua pentru Corina Dănilă? „Prima gustare constă într-un iaurt grecesc cu 2% grăsime şi cu un pumn de seminţe, la prânz am o cărniţă trasă la tigaie cu broccoli sau conopidă la abur, ori salată de varză; gustarea de după-amiază constă într-un chefir slab, iar seara îmi fac o salată în care pun fie o conservă de peşte, fie ceva carne sau brânză”.

Foarte important este și modul în care se ia masa, mai spune Dănilă: „Mănânc încet, cu înghiţituri mici, conştientizez procesul. Beau cam 2 litri de apă pe zi, iar câteodată, vinerea, ţin post negru, ca să mai dau un restart metabolismului”.

Cum se simte azi? Minunat, „nu mai am acele dureri de spate de la care a pornit totul, pot sta o zi întreagă pe tocuri. Iar acest program nu-l mai percep ca fiind «regim», «dietă», ci a devenit stil de viaţă”.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: