Concret, senatorul Daniel Zamfir a vrut să știe dacă liderul PNL este șomer. Replica lui Ludovic Orban a venit prompt, premierul desemnat afirmând că nu trăiește „din bani publici”, anunță Digi 24.

„Spre deosebire de dl. Zamfir, eu nu trăiesc din bani publici, așa cum trăiește domnia sa din indemnizația pe care o primește de la Senat. Eu nu am putut să candidez pentru Parlamentul României, pentru că am respectat niște criterii de integritate și, până instanța a decis nevinovăția mea prin decizie definitivă, nu am candidat la Parlament. Sunt angajat în mediul privat de când nu am candidat. Lucrez la a treia companie privată, care nu are nicio legătură și niciun contract cu statul”, a declarat Ludovic Orban, afirmație făcută în timpul audierii ministrului propus la Finanțe, Florin Cîțu.

Reamintim că, în luna iunie, și Călin Popescu Tăriceanu l-a atacat pe Ludovic Orban spunând că probabil scrie activist politic, precizând că în fruntea PNL se află un șomer.

„Cred că în cartea lui de muncă scrie ori activist politic, ori agitator politic. Nu știu care îi place mai mult. În loc ca un partid să aibă în fruntea lui un om care să aibă profesii liberale, să aibă un șomer”, spunea Tăriceanu.