Cum arată un fost baron "scârbit" de politică. Morega: În proporție de 90% nu mai candidez!

Cum arată un fost baron "scârbit" de politică. Morega: În proporție de 90% nu mai candidez!

Fost baron de Gorj, plimbat prin aproape toate partidele politice foste şi actuale parlamentare, în prezent neafiliat şi riscând să rămână “fără coledzi" în viitoarea sesiune legislativă, Dan Ilie Morega are gânduri de retragere din politică, pe motiv de scârbă faţă de evoluţia acestui fenomen pe plaiurile româneşti.

“Am avut foarte mult timp la dispoziţie în aceşti trei ani de mandat pentru a constata că nu am reuşit să ating mai mult de 15% din obiectivele pe care mi le-am propus în faţa electoratului. În proporţie de 90% nu mai vreau un alt mandat. Sunt scârbit. Am crezut că pe măsură ce timpul trece vom intra şi noi în normalitate A dispărut noţiunea de patriot, patriotism, de naţional. E regretabil", a declarat, pentru EVZ, fostul liberal.

“Conştiinţa" şi “scarba" invocate de Morega în prezent nu l-au împiedicat însă pe acesta ca, în anii trecuţi, să-i poarte paşii pe la mai toate partidele politice. În 1996 a devenit prefect de Gorj sprijinit de PDSR. A avut stagii, rând pe rând, prin ApR, PNL-Câmpeanu, PRM, PNL şi, în 2010, la UNPR.

Ne puteți urmări și pe Google News