Evenimentul Zilei > Sport > Cum a fost ignorată Anamaria Prodan de Gheorghe Hagi. Atac dur, lansat de impresară: „Le e frică de Hagi”
Cum a fost ignorată Anamaria Prodan de Gheorghe Hagi. Atac dur, lansat de impresară: „Le e frică de Hagi”

Cum a fost ignorată Anamaria Prodan de Gheorghe Hagi. Atac dur, lansat de impresară: „Le e frică de Hagi”

Anamaria Prodan a lansat un atac dur la adresa lui Gică Hagi, patron și antrenor al Farului Constanța, în urma unei controverse legate de finalul unui sezon din play-out al Ligii 1.

În urmă cu trei ani, Anamaria Prodan a lansat critici dure la adresa lui Hagi, despre care a spus că „trage turta doar pe masa lui”. La aceste replici tăioase, Gică Hagi nu s-a deranjat niciodată să răspundă.

„Hagi, când s-a luptat pentru campionat cu Steaua, a țipat ca din gură de șarpe că merge la TAS și că play-out-ul și play-off-ul sunt competiții diferite față de campionatul regulat. Vă aduceți aminte de sezonul 2017, care s-a judecat la TAS și s-a stabilit așa cum a vrut Viitorul, că sunt competiții diferite”, a declarat Prodan cu trei ani în urmă.

„Deci, cei de la Viitorul țipau că așa este firesc, să se calculeze punctele obținute în play-off. Lucru care s-a întâmplat. Acum însă s-au sucit cei de la Viitorul și vor ca punctele să se calculeze pe tot campionatul. Acum nu mai sunt competiții diferite. Viitorul trage turta doar pe masa ei”, a mai spus impresara, potrivit Pro Sport.

Ce a pățit Anamaria Prodan după ce s-a luat de Gheorghe Hagi

La scurt timp după declarațiile în care Anamaria Prodan a sărit la gâtul lui Gică Hagi, aceasta a s-a lăudat că a fost sunată de oamenii din fotbal și felicitată pentru curajul de a vorbi, însă tot aceeași oameni sunt cei care „stau ascunși sub plapumă” și se tem de Hagi.

Eu nu am atacat pe nimeni. Eu dacă mă apuc să atac, atunci e problemă. Ceea ce am spus eu nu este un atac, este o realitate. Toată lumea din fotbalul românesc o știe, dar le este frică să vorbească. Le e frică de Hagi (…).

Ce-am pățit acum: toți mă felicită. Absolut toţi mă sună, ‘Băi, Ana, ce tare eşti! Băi, nimeni n-are curaj să spună lucrurilor pe nume’, dar pe partea cealaltă toți, săracii de ei, stau ascunși sub plapumă.

Ce să zic? Adică, nu era o chestie de remarcat? Mă, când ți-a fost bine, ai fost până la TAS! Acum, când poți să faci același lucru, nu îți mai convine! Tot fotbalul trebuie să se întoarcă după cum vrea Viitorul!”, a declarat Anamaria Prodan la ProSport Live.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: