Evenimentul Zilei > Sport > Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru Hagi: ”El e rege, dar și eu sunt regină!”  
Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru Hagi: ”El e rege, dar și eu sunt regină!”  

Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru Hagi: ”El e rege, dar și eu sunt regină!”  

Anamaria Prodan, acționară a echipei FC Hermannstadt, a lansat un atac dur la adresa lui Gică Hagi, patron și fost antrenor la Viitorul Constanța, în urma unei controverse legate de finalul de sezon din play-out-ul Ligii 1.

Viitorul a propus ca ierarhia finală să fie stabilită în funcție de punctele adunate atât în sezonul regulat, cât și în play-out. În schimb, sibienii își doresc ca topul să fie format după stabilirea punctelor din play-out, raportate la numărul de meciuri al fiecărei echipe, potrivit digisport.ro.

Anamaria Prodan l-a criticat pe Hagi, despre care a spus că ”trage turta doar pe masa lui”.

”Hagi, când s-a luptat pentru campionat cu Steaua, a țipat ca din gură de șarpe că merge la TAS și că play-out-ul și play-off-ul sunt competiții diferite față de campionatul regulat. Vă aduceți aminte de sezonul 2017, care s-a judecat la TAS și s-a stabilit așa cum a vrut Viitorul, că sunt competiții diferite”, a continuat aceasta.

”Deci, cei de la Viitorul țipau că așa este firesc, să se calculeze punctele obținute în play-off. Lucru care s-a întâmplat. Acum însă s-au sucit cei de la Viitorul și vor ca punctele să se calculeze pe tot campionatul. Acum nu mai sunt competiții diferite. Viitorul trage turta doar pe masa ei”, a spus impresara, potrivit Pro Sport.

Anamaria Prodan a continuat cu acuzele la adresa ”Regelui” și a clubului din Constanța. Mai mult, s-a autointitulat ”regină”.

”Nu au mamă, nu au tată cei de la Viitorul! Nu vor să ajute pe nimeni și se bazează foarte, foarte mult pe numele lui Gică Hagi. Ok, el este legendă, este ‘rege’, dar și eu sunt legendă și ‘regină’, sunt Anamaria Prodan.

Spun exact realitatea, fără frică, iar diferența este că eu vorbesc ore în șir cu toți din fotbal și încerc să ajut să le fie bine tuturor. Nu facem doar cum ne este bine nouă”, a adăugat reprezentanta celor de la Hermannstadt.

Dacă nu se va trece la sistemul cu 16 echipe și clasamentul va fi întocmit pe baza acestui criteriu, Dinamo și Chindia vor merge în Liga 2, iar Sepsi va juca barajul cu CS Mioveni.