Evenimentul Zilei > Monden > Cum a ajuns mereu îndrăgostitul Guță să aibă tatuaj pe frunte
Cum a ajuns mereu îndrăgostitul Guță să aibă tatuaj pe frunte

Cum a ajuns mereu îndrăgostitul Guță să aibă tatuaj pe frunte

Celebrul manelist Nicolae Guță este mereu îndrăgostit. E drept că multe domnișoare îl asaltează și ar vrea un copil cu el. Pentru ele, „regele manelor” și-a schimbat look-ul de mai multe ori în ultimii 15 ani. Are și un tatuaj pe frunte.

Ce nu face omul când iubește! Când a devenit celebru, în 2004, Nicolae Guță avea mustăcioară și o tunsoare cuminte. Acum, e ras în cap, are tatuaj pe frunte, și-a operat nasul și a slăbit spectaculos.

Nicolae Guță (57 de ani) și-a șocat fanii când a apărut la o cântare cu o înfățișare vizibil schimbată față de cea cu care ne-a obișnuit. Transformarea sa spectaculoasă era vizibilă de la o poștă și nu trebuia să fii expert în slăbit că să descoperi că Nicolae Guță pierduse zeci de kilograme și scăpase miraculos de burtă să proeminentă.

Cârcotași, mai mulți fani ai artistului s-au grăbit să spună că artistul ar fi suferit o operație de micșorare de stomac. Spre surprinderea tuturor, Nicolae Guță a infirmat zvonurile care anunțau că și-ar fi „tăiat” stomacul și a spus senin că a slăbit din dragoste și pentru că iubește intens. Cu ceva timp înainte suferise o operație la nas, dar manelistul a explicat că operația estetică a fost făcută pentru că ar fi avut o deviație de sept supărătoare.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.