Evenimentul Zilei > International > Cu motoarele turate, Trump prezice un „val republican”
Cu motoarele turate, Trump prezice un „val republican”

Cu motoarele turate, Trump prezice un „val republican”

Liderul de la Casa Albă și-a continuat campania în Georgia și în Florida, două state pe care cu greu își poate permite să le piardă, dacă vrea să câștige împotriva lui Joe Biden, la 3 noiembrie

Fostul vicepreședinte al SUA a vorbit alături de guvernatoarea din Michigan, Gretchen Whitmer, un adversară fermă al lui Donald Trump vizată recent de o conspirație de membri de extremă dreaptăa care doreau să o răpească și să o „judece” pentru „trădare”.

„Aceasta ar trebui să șocheze conștiința tuturor americanilor, iar refuzul de a-i condamna pe acești tipi este uluitor”, a tunat Biden.

Joe Biden conduce cu aproape zece puncte procentuale în media națională pentru sondajele prezidențiale. Dar mai ales, deși cu o marjă mai restrânsă, în statele cheie care organizează alegeri în Statele Unite și unde situația se poate schimba rapid în favoarea unui partid, scrie Boursorama.

Joe Biden se poate baza și pe sprijinul fostului lui președinte, Barack Obama, care a anunțat că va participa miercuri la primul său eveniment de campanie din Pennsylvania.

PAGINA ANTERIOARA

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.