Asociația Sanasport a invitat la eveniment numai cupluri de tineri care iubesc sportul, și" cărora le place să sărbătorească românește", pentru a alerga, în tandem, pe promenada falezei și apoi pe scările care coboară spre plaja Modern. Tinerii care s-au înscris singuri au fost “cuplați”, la fața locului, de către organizatori. Cei mai mulți dintre participanți sunt cunoscuți în oraș pentru activitățile sportive de la care nu lipsesc, indiferent de anotimp. Acum, condiția a fost ca fiecare pereche să termine cursa, împreună.

O fetiță de 9 ani s-a împiedicat, lovindu-se la spate, și nu a mai putut continua cursa. Colegul ei a însoțit-o la ambulanță unde a primit îngrijiri medicale. Locul întâi a revenit perechii formată din atleta amatoare Anastasia Fotu, de 14 ani, și înotătorului Cristian Tranulea, de 16 ani. Pe locul secund s-au situat Seigean Beșir, o atletă de 16 ani și sportivul Dacian Ghizilă, de 26 ani, care s-au cunoscut la concurs. Câștigătorii primelor două locuri au primit, pe lângă diplomă, și bilete la un spectacol de Stund Up Comedy.

Maria Săceanu și Alin Cazan s-au clasat pe locul al treilea. Toți participanții au primit diplome, brățări din piele, inscripționate cu Love 2 Run, vin fiert pentru majori, sucuri și biscuiți pentru minori. Prima ediție a competiției sportiv- distractive Love 2 Run încheie seria de evenimente organizate pentru promovarea Maratonului Nisipului din 27 martie pe plaja din Mamaia”, a declarat președintele asociației Sanasport Constanța, Daniel Antonaru.