Cristina Ich și Alex Pițurcă, o iubire imposibilă? Dezvăluiri din intimitatea cuplului

Cristina Ich și Alex Pițurcă, o iubire imposibilă? Dezvăluiri din intimitatea cuplului Sursă Youtube

Radu Țibulcă prieten apropiat si colaborator al influenceriței Cristina Ich a făcut câteva dezvăluiri despre încheierea relației dintre aceasta și Alex Pițurcă Jr.

Realizatorul podcastului „Vin de-o poveste” a oferit un interviu pentru Cancan la evenimentul de lansare a filmului „Mirciulică”, film în care joacă prietenul său Mircea Bravo, așadar, nu fost trecute cu vederea nici detaliile despre ecranizarea care va apărea în cinematografele din România începând cu 7 octombrie.

Întrebat de reporteri ce părere are despre separarea dintre Cristina și Alex Pițurcă, Țibulcă a spus că „era limpede deznodământul.”

„Mai cu perdea, ea povestise despre treaba asta inclusiv la mine în podcast, acum trei luni de zile. Acum îți dai seama, părerea mea personală despre situație mai puțin contează, pentru că aia este una intimă, este relația ei, nu putem să intrăm în casa omului mai mult decât ne permite omul în sine. Din ceea ce a spus ea, eu cred că, pentru orice om zdravăn la cap, era limpede deznodământul”, a spus Radu Țibulcă.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Eu tot ce pot să spun este că Cristina este un om minunat, exact așa cum multă lume, urmărind-o, și-a dat seama. Cu siguranță, există și oameni care nu au această părere sau care au păreri contrarii. Nu sunt eu în măsură să le demontez sau să le ofer contraargumente” a adăugat acesta.

Cristina Ich și Alex Pițurcă au împreună un băiețel

Cristina Ich și Alex Pițurcă au împreună un băiețel, pe Noah, dar relația lor a fost dificilă de la început. Fotomodelul s-a despărțit, din nou, de fiul lui Victor Pițurcă și le-a dezvăluit fanilor adevărul despre fostul partener. „Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit, sunt fericită”, a scris Cristina Ich pe Instastory.

Cristina Ich a declarat că au făcut copilul prea repede și că nu a știut cu adevărat cine este omul de care s-a îndrăgostit. Vedeta a lăsat de înțeles că lui Alex Pițurcă i-a plăcut mereu distracția și că nu mai vrea să accepte așa ceva.

„În realitate tocmai faptul că nu ne-am dat timp, că ne-am lăsat pradă pasiunii, a lăsat loc apariției unei minuni în viața noastră. Noah nu este doar extrem de iubit, a fost și este un copil dorit cu fiecare celulă atât a mea, cât și a tatălui lui. Alex este un părinte dedicat, asumat și implicat în viața lui Noah și nimic nu o să schimbe asta. Relația noastră de cuplu, perfect de imperfectă, a ajuns la final. Relația noastră în calitate de părinți este în continuă creștere, transformare și dezvoltare. Sentimentele s-au așezat, respectul s-a sedimentat și iubirea a luat o altă formă - ne suntem și ne vom rămâne prieteni, sprijin și implicați în creșterea și educarea unui copil perfect”, a scris Cristina pe Instagram.