Evenimentul Zilei > Actualitate > Cristiano Bergodi ÎNȚEAPĂ conducerea Rapidului: „Greşeala a fost de a aduce prea mulţi străini”
Cristiano Bergodi ÎNȚEAPĂ conducerea Rapidului: „Greşeala a fost de a aduce prea mulţi străini”

Cristiano Bergodi ÎNȚEAPĂ conducerea Rapidului: „Greşeala a fost de a aduce prea mulţi străini”

După ce a condus Rapidul în utlimele etape ale sezonului precedent, tehnicianul Cristiano Bergodi nu s-a ferit să-i critice pe conducătorii formației din Grant.

„Mi-au plăcut străinii de la echipă, dar la Rapid, de exemplu, este nevoie de jucători români, care să înţeleagă spiritul, galeria, identitatea clubului. Asta poate fi o greşeală care a avut loc aici. Spiritul din Giuleşti impune români! Mie mi-au plăcut toţi străinii, fraţii Oriol, Garai, Gecov, toţi au dat totul pe teren!

Mai bine se alcătuia o echipă cu mai mulţi români şi doar 5-6 străini. Acolo erau 4 cehi, 3 spanioli, un francez, doi portughezi. Cred că au fost prea mulţi străini. Greşeala a fost de a aduce prea mulţi străini.

Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar era nevoie de un om de atac. Benson era un jucător de viteză, dar nu cu simţul porţii. Trebuia adus un atacant veritabil. Daniel Niculae, chiar dacă se zbate, are nevoie de un jucător lângă el cu care să colaboreze, un marcator”, a spus Bergodi în interviu pentru Gazeta Sporturilor.