Evenimentul Zilei > Actualitate > CRISTIAN TUDOR POPESCU ANUNŢĂ CUTREMURUL CARE VA ZGUDUI DIN TEMELII ROMÂNIA: “Se vrea DESFIINŢAREA DNA” . Cine stă în spatele PLANULUI DIABOLIC
CRISTIAN TUDOR POPESCU ANUNŢĂ CUTREMURUL CARE VA ZGUDUI DIN TEMELII ROMÂNIA: “Se vrea DESFIINŢAREA DNA” . Cine stă în spatele PLANULUI DIABOLIC

CRISTIAN TUDOR POPESCU ANUNŢĂ CUTREMURUL CARE VA ZGUDUI DIN TEMELII ROMÂNIA: “Se vrea DESFIINŢAREA DNA” . Cine stă în spatele PLANULUI DIABOLIC

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reacționat după ce președintele Iohannis a prezidat ședința de guvern, care a avu loc miercuri dimineața.

Cine îşi imaginează acum că prin această dare înapoi în faţa vizitei inopinate a lui Iohannis, trecerea la CSM, la Parchet a respectivelor ordonanţe s-a încheiat bătălia îşi face iluzii, sunt primele focuri de deschidere. Vor urma ghiulele cu mult mai grele”, a declarat jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

CTP a arătat că scopul Partidului Social Democrat este preluarea controlului asupra justiției, pe principiul conform căruia ”dacă nu avem justiția, nu avem puterea cu totul”.

Asta ştiu Dragnea şi ai săi acum. Ştiu că o justiţie care nu e controlată poate să îi deranjeze de la corupţie şi furt, poate să îi trimită după gratii, cât sunt ei de mari şi tari”, adaugă Jurnalistul la Digi24.

Am văzut azi cele două tentative de OUG cu graţierea şi modificarea la codul constituţional sunt nişte substitute, surogate, pentru că dorinţa sinceră din inima PSD este desfiinţarea DNA.

Nu pot face încă asta. De ce? Pentru că Bruxelles nu e încă suficient de slab şi nu există o atmosferă anti-europeană suficient de puternică în România cum e în Moldova unde Dodon şi-a permis să anunţe ruperea tratatului cu UE. Aici Dragnea şi PSD şi-au permis doar o retorică antieuropeană în campanie. Încă nu îşi permit să arunce asta pe masa, desfiinţarea DNA, pentru că amintirea izbucnirii populare anticorupţie de după Colectiv încă nu s-a şters.

Pentru că nu pot să procedeze direct şi să termine cu DNA, au luat-o pe la capătul celălalt la legi”, a explicat Cristian Tudor Popescu.