Evenimentul Zilei > Politica > Cristian Diaconescu, mai hotărât ca niciodată: „Voi lupta alături de voi toți”. Acesta are planuri mari pentru PMP
Cristian Diaconescu, mai hotărât ca niciodată: „Voi lupta alături de voi toți”. Acesta are planuri mari pentru PMP

Cristian Diaconescu, mai hotărât ca niciodată: „Voi lupta alături de voi toți”. Acesta are planuri mari pentru PMP

Cristian Diaconescu a intrat în 2022 mai încrezător ca niciodată și urmează să aducă noi schimbări în PMP. Acesta a declarat că își dorește ca partidul să ajungă cea mai importantă forță a dreptei de pe scena politică.

Liderul PMP a trimis un mesaj emoționant pentru membrii partidului, dar și pentru persoanele care l-au susținut. Acesta a martusit că va lupta cu toate forțele pentru a face 2022 un an mai bun.

„Dragi lideri, membri și simpatizanți ai PMP,
Știu că 2021 a fost un an greu, un an dificil pentru voi toți. A fost mai mult anul reflecțiilor interioare și a vindecării rănilor, iluziilor și speranțelor năruite în decembrie 2020.
De asemenea, știu că statutul de partid de opoziție, pe care Partidul Mișcarea Populară îl are în mod incorect și nemeritat, este unul deosebit de dificil în viața unui partid.

sursa: Arhiva EVZ

Însă, opoziția are meritul de a căli spiritele, de a cerne loialitățile și de a forma viitori lideri”, spune liderul PMP, Cristian Diaconescu.

Cristian Diaconescu are planuri mari

După momentele de glorie de la alegerile locale, liderul PMP face promisiuni mari. Cristian Diaconescu a mărturisit că partidul pe care îl conduce este unul sincer, iar fiecare realizare pe care a avut-o a fost una meritată. Acesta a promis că PMP va ajunge cea mai importantă forță a dreptei de pe scena politică.

„În acest an Partidul Mișcarea Populară a reușit performanța de a-și conserva rezultatul excelent obținut la alegerile locale, iar în plan politic a reușit să își păstreze coloana vertebrală dreaptă și a refuzat orice compromis de a sta în genunchi, băgat sub masa puterii pentru bani, arananjamente sau funcții nemeritate. Și pentru asta vă felicit și vă asigur de întregul meu respect.
În calitate de Președinte al Partidului Mișcarea Populară vă promit că în anul 2022 voi lupta alături de voi toți pentru ca PMP să devină singura și cea mai importantă forță a dreptei de pe scena politică.
Cu Dumnezeu înainte! ”, mai scrie liderul PMP, potrivit Gândul.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: