Evenimentul Zilei > Politica > Cristian Adomniței se autosuspendă din funcțiile deținute în PNL
Cristian Adomniței se autosuspendă din funcțiile deținute în PNL

Cristian Adomniței se autosuspendă din funcțiile deținute în PNL

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, plasat astăzi în arest la domiciliu, a anunțat că se va suspenda din toate funcțiile deținute în PNL, potrivit unui comunicat de presă.

"Sunt şocat şi dezamăgit de decizia judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Curţii de Apel Iaşi, dar pe care o voi respecta întocmai potrivit regulilor care guvernează statul de drept. Dat fiind caracterul definitiv al deciziei, voi face publice toate documentele care au stat la baza apărărilor mele şi care urmează să fie judecate şi de opinia publică. Mă voi suspenda din funcţiile politice deţinute în cadrul PNL", a precizat Cristian Adomniței într-un comunicat de presă transmis la două ore după ce judecătorii Curții de Apel Iași au anunțat că îl plasează în arest la domiciliu în dosarul în care procurorii DNA îl acuză de favorizarea făptuitorului şi fals intelectual.

Adomniței ocupă funcția de co-preşedinte al filialei Iași a PNL și cea de vicepreşedinte la nivel naţional al aceleiaşi formaţiuni. În schimb, el îşi va putea exercita, de acasă, atribuţiile de preşedinte al CJ Iaşi.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.