Evenimentul Zilei > Monden > Cristi Borcea intervine în divorțul anului. Își arată susținerea pentru fotbalistul celebru care și-a înșelat soția
Cristi Borcea intervine în divorțul anului. Își arată susținerea pentru fotbalistul celebru care și-a înșelat soția

Cristi Borcea intervine în divorțul anului. Își arată susținerea pentru fotbalistul celebru care și-a înșelat soția

Cristi Borcea este cunoscut pentru faptul că, de-a lungul timpului, a schimbat mai multe neveste și nu se dă în lături să sară în ajutorul altor bărbați care calcă strâmb. Acum, fostul acționar de la Dinamo a intervenit într-un scandal răsunător.

Fostul acționar al lui Dinamo a fost invitat să vorbească despre situația clubului de fotbal, dar și-a exprimat părerea și despre scandalul dintre Pique și Shakira. În acest context, Borcea și-a arătat susținerea pentru fotbalist, spunând că este mereu alături de partea masculină.

Cristi Borcea, mesaj de susținere pentru Pique

Deși Pique ar fi cel care ar fi călcat strâmb și ar fi înșelat-o pe Shakira cu tânăra Clara Chia Marti, Borcea a spus că este alături de Pique, semn că știe prin ce a trebuit să treacă fotbalistul. Mesajul său a fost scurt și la subiect.

Întotdeauna de partea bărbaților!”, a transmis Borcea. DEocamdată, Valentina Pelinel, a treia soție a lui Cristi Borcea, nu a reacționat.

Cu o zi înainte, Pique a postat prima fotografie alături de iubita sa de doar 23 de ani. Fotografia a strâns peste două milioane de like-uri, iar fanii l-au felicitat pentru alegere. Tânăra este angajată la una dintre companiile fostului fotbalist și este cu 22 de ani mai mică decât mama copiilor lui Pique.

De asemenea, zilele trecute, fotbalistul a fost surprins alături de supermodelul Irina Shayk, fosta parteneră a lui Cristiano Ronaldo. Ambii au fost prezenți la meciul dintre Detroit Pistons și Chicago Bulls.

Pique o înșela pe Shakira încă din 2021

Au apărut noi detalii despre ruptura dintre Pique și Shakira. Se pare că fotbalistul a început să o înșele pe cântăreață încă din 2021. Acum doi ani, el a acordat un interviu pe Zoom. La un moment dat, în cadru apare chiar Clara Chia Marti, actuala iubită a lui Pique, plimbându-se prin casă într-o ținută sexy.

La momentul respectiv, Shakira nu aflase despre amanta iubitului său, ba chiar venea cu el în emisiuni și păreau extrem de fericiți. Se pare că Pique se vedea cu Clara Chia Marti când vedeta și copiii săi erau plecați din țară.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: