Crin Antonescu: Promisiunea preşedintelui, destul de comică. Dacă Boldea va putea şi vorbi, o să aflăm multe despre PDL

Crin Antonescu: Promisiunea preşedintelui, destul de comică. Dacă Boldea va putea şi vorbi, o să aflăm multe despre PDL

este una “destul de comică". Fostul democrat-liberal “pare să aibă ceva de spus despre familia politică în care a trăit atâţia ani", a spus liderul liberal, sugerând că foştii colegi de partid ai lui Boldea nu l-ar dori găsit şi revenit în România.

“Cred că dacă dl Băsescu se ţine de promisiunea teribilă de a-l găsi 'şi în gaură de şarpe', ca să citez, o promisiune destul de comică în raport cu cazul, şi dacă dl Boldea va putea şi vorbi, o să aflăm multe", a declarat Antonescu vineri seara, la Antena 3.

El a remarcat că Boldea “pare să aibă ceva de spus" despre PDL.

“Am nişte concluzii: o dată, PD-iştii au început să fugă, doi, autorităţile din Congo nu ar trebui să-i lase să înnădească acolo, pentru că pot fi un rău pentru orice ţară în care se stabilesc şi se organizează, trei, glumim sau nu, inculpat sau nu, vinovat sau nu, credibil sau nu, dl Boldea pare să aibă ceva de spus despre familia politică în care a trăit atâţia ani", a arătat liderul PNL.

Ne puteți urmări și pe Google News

Referindu-se la sesizările SRI din 2008 pe acest caz, Antonescu a apreciat că preşedintele Traian Băsescu ar fi trebuit să-i avertizeze pe democrat-liberali că Boldea “nu-i cea mai nimerită persoană care să reprezinte culorile partidului".

“În anul 2008, preşedintele Băsescu, de exemplu, care e primul beneficiar al informaţiilor de la SRI, conform Constituţiei, de altfel, şi conform şi unei plăceri şi preocupări speciale, pe care nu şi-o ascunde, dacă tot se implică (...) ar fi putut să-l avertizeze pe domnul Toader, vechi tovarăş de navigaţie, că domnul Boldea poate nu-i cea mai nimerită persoană ca să reprezinte culorile partidului reformist şi care poartă stindardul anticorupţiei", a afirmat preşedintele PNL.