Criminalii omului de afaceri Adrian Kreiner au fost fost identificați. Suspecții ar fi pakistanezi

Criminalii omului de afaceri Adrian Kreiner au fost fost identificați. Suspecții ar fi pakistanezi Noi detalii despre cazul Adrian Kreiner. Și fiica afaceristului a fost la un pas de moarte. Sursa foto: Facebook

Criminalii care l-au ucis pe omul de afaceri Adrian Kreiner au fost identificați de oamenii legii din Sibiu. Potrivit surselor ar fi vorba de trei pakistanezi.

Criminalii care l-au bătut până l-au ucis pe omul de afaceri Adrian Kreiner au fost identificați de polițiștii din Sibiu. Camerele de supraveghere i-au localizat pe cei trei criminali la intrarea în orașul Sibiu, în zona străzii Doamna Stanca.

Criminalii omului de afaceri Adrian Kreiner ar fi de origine pakistaneză

Potrivit surselor, cei trei indivizi au cetățenie pakistaneză și au avut un apartament închiriat. Sunt peste 50 de polițiști implicați în soluționarea cazului crimei omului de afaceri Adrian Kreiner, bătut, jefuit și în cele din urmă ucis în propria locuință.

Nici până în momentul de față nu se știe dacă agresorii au acționat pe cont propriu sau la comandă. Însă, potrivit surselor din anchetă este foarte probabil ca ei să fi fost plătiți pentru a-l ucide pe omul de afaceri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Agresorii l-au bătut cu bestialitate și ulterior asfixiat cu o pernă

Reamintim că cei trei criminali nu au sustras banii din seiful omului de afaceri, au luat doar câteva ceasuri fără a se atinge și de alte bunuri de valoare. Omul de afaceri Adrian Kreiner a fost atacat cu brutalitate în propria locuință. Criminalii l-au bătut și ulterior sufocat cu o pernă.

Ei au amenințat-o pe fata acestuia cu un pistol, după care au luat din șifonier mai multe ceasuri scumpe. În cele din urmă au părăsit locuința prin același loc prin care au intrat, pe o fereastră de la parterul casei.

BMW-uri Poliția Română - IGPR

sursă foto: Arhiva EvZ

Adrian Kreiner a decedat marți seara la spital

Fiica și concubina omului de afaceri au sunat la numărul unic de urgență 112. Adrian Kreiner a fost transportat în comă la spital unde a și murit. Surse din interiorul anchetei au declarat că cei trei criminali i-ar fi acoperit fața cu o pernă și i-ar fi legat mâinile.

Ulterior, milionarul ar fi fost bătut cu bestialitate și asfixiat cu un covor. Adrian Kreiner a intrat în stop cardiorespirator. Omul de afaceri din Sibiu a decedat marți seara la spital. Medicii legiști au descoperit că Adrian Kreiner ar fi murit asfixiat.