Evenimentul ZileiSocialDe ce s-a bucurat Dragnea la ieșirea din spital

De ce s-a bucurat Dragnea la ieșirea din spital

De ce s-a bucurat Dragnea la ieșirea din spital
Liviu Dragnea are o perioadă mai dificilă în viața sa din cauza problemelor de sănătate care l-au năpădit în ultima vreme. Cu toate acestea, fostul lider PSD spune că are motive de bucurie.

Dragnea va  împlini, la finele lunii octombrie, 61 de ani. El a declarat, la ieșirea din spital, unde a fost dus de urgență recent, că are motive de bucurie.

„Nu sunt genul de persoana care se vaită în public. Ca atare, nu o s-o fac nici acum, așa cum nu am făcut-o nici altădată. Pot să vă spun însă că merg pe propriile picioare, conduc mașina și rămân o persoană căreia îi place să se informeze”, a declarat Liviu Dragnea pentru Cancan.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cât de bolnav e Dragnea

Fostul om politic a evitat însă cu abilitate să ofere informații clare despre starea sa de sănătate.

„Nu mai am 20 de ani, dar asta nu înseamnă că lucrurile au luat o întorsătură anume!”, a spus el încrezut în sine.

Pe Liviu Dragnea nici umorul nu l-a părăsit. Acesta a lăsat să se înțeleagă că cei care cred că „l-au părăsit puterile s-ar putea să se înșele”.

Dragnea nu a oferit niciun detaliu legat de viitoarele sale proiecte personale.

Dragnea, internat de urgență

La început de octombrie, presa scria că Liviu Dragnea ar fi înfruntat un episod nedorit legat de starea sa de sănătate, fiind internat de urgență într-un spital din străinătate.

S-a vorbit despre faptul că ar fi fost vorba de un atac cerebral. Felul în care arată Dragnea în prezent contrazic presupunerile.

Acum o lună, Liviu Dragnea susținea că se ocupă de grădinărit.

Fostul lider PSD a negat informațiile din presă

„În ciuda informațiilor apărute recent în mass-media, potrivit cărora aș fi fost internat de urgență în spital, vă pot asigura că aceste știri sunt complet false.

Înregistrarea atașată a fost realizată cu câteva minute în urmă, ocupându-mă de grădinărit și bucurându-mă de soare. Vă doresc tuturor multă sănătate!”, a scris în luna septembrie politicianul, pe Facebook.

Pe 27 mai 2019, a doua zi după alegerile europarlamentare, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv cu executare la trei ani și șase luni închisoare în Dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

Instanța a decis să îl elibereze condiționat din penitenciar după doi ani, la data de 15 iulie 2021.


Accesează: