Evenimentul Zilei > Monden > Cosmin Seleși nu poate accepta că a fost înlocuit cu Pepe? „E greu la ăsta. Nu știe să citească”
Cosmin Seleși nu poate accepta că a fost înlocuit cu Pepe? „E greu la ăsta. Nu știe să citească”

Cosmin Seleși nu poate accepta că a fost înlocuit cu Pepe? „E greu la ăsta. Nu știe să citească”

După ce a fost înlocuit de la „Te cunosc de undeva” cu Pepe, Cosmin Seleși nu a avut prea multe cuvinte de laudă la adresa artistului. El consideră că noul prezentatorul nici măcar nu este în stare să citească.

Cosmin Seleși a fost înlocuit la „Te cunosc de undeva” de Pepe și a părăsit Antena 1. La scurt timp, fostul prezentator a declarat că mai mulți colegi de breaslă l-au vorbit pe la spate și că artistul nu are ce căuta acolo pentru că nu știe să citească.

Inițial, Cosmin Seleși a evitat să vorbească despre plecarea de la Antena 1, dar acum, acesta a declarat că Pepe are mai multe defecte și că petrece prea mult pentru un om de televiziune. „Băi, e greu la ăsta. Nu știe să citească prompterul. Îi place prea mult petrecerea, din punctul meu de vedere. Cum ar veni. Știi ce zic. Și nu-mi place când conduce obosit”, a spus Cosmin Seleși despre Pepe în emisiunea lui Măruță.

Cosmin Seleși a mai spus că Andreea Bălan, Alina Pușcaș, Pepe și Cabral l-au vorbit pe la spate și că nu i-a plăcut deloc acest lucru.

„Pe altcineva nu știu. Andreea Bălan, Alina Pușcaș, Pepe și de la Pro TV, Cabral”, a fost răspunsul oferit de vedetă. Cosmin Seleși a mai declarat că Monica Odagiu și-ar fi dorit să aibă o aventură amoroasă cu el și că s-a plictisit să-l vadă pe Pavel Bartoș la televizor.

Cosmin Seleși a demisionat de la Antena 1

Amintim că Seleși și-a dat demisia de la Antena 1 în 2022. El a plecat din televiziunea în care a lucrat ani de zile pentru a semna cu postul rival, PRO TV. La scurt timp, acesta a aflat că Pepe, fost concurent de la „Te cunosc de undeva” îi va lua locul.

„Da, este adevărat, sunt în discuţii cu Te Cunosc de Undeva pentru a face parte din noul proiect. Ei mă vor, discutăm şi despre chestiunea de a prezenta show-ul, am discutat şi despre posibilitatea de a fi concurent. Nu este încă nimic stabilit 100%, nu am semnat contractul încă. Ca să fiu sincer, sunt în discuţii pentru mai multe proiecte. Repet, nimic nu este încă bătut în cuie, dar, dacă voi aţi aflat deja, înseamnă că ei au decis să continuăm discuţiile, poate chiar s-au hotărât să batem palma. Dar mai sunt de pus la punct nişte chestiuni”, spunea Pepe atunci.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: