Evenimentul Zilei > Monden > Pepe, distracție pe un iaht de lux. Își trăiește viața alături de una dintre cele mai bogate românce
Pepe, distracție pe un iaht de lux. Își trăiește viața alături de una dintre cele mai bogate românce

Pepe, distracție pe un iaht de lux. Își trăiește viața alături de una dintre cele mai bogate românce

Pepe s-a distrat pe un iaht luxos, în largul Mării Negre. Artistul a avut o nouă apariție surprinzătoare zilele trecute, alături de Ioana, nimeni alta decât văduva milionarului Nae Nicolae, omorât de tren acum opt ani.

Pepe, surprins cu o  milionară echipată cu un sutien extrem de decoltat, pe un iaht luxos. Ioana Geoană și-a făcut un selfie alături de artist, după care a publicat fotografia pe contul de socializare.

„Ce să mai zic, așa glumim noi”, a scris femeia în dreptul fotografiei cu Pepe. „Cine e băiatul?”, a întrebat-o un prieten virtual.

„Un vecin! Un fan de-al meu”, a spus, tot în glumă, Ioana.

Ioana Geoană a trecut printr-o mare tragedie

De altfel, Ioana Geoană, văduva lui Nae Nicolae, se distrează din plin, după ce a trecut printr-o mare tragedie. Ea a devenit foarte bună cu antrenorul ei personal, Alexander Florescu, văr primar cu Pepe. Din anturajul ei mai face parte și Giani Kiriță, care s-a și pozat cu ea, dând naștere și unor interpretări. Ioana are 48 de ani și arată fabulos. Este mamă a trei copii și face senzație oriunde merge, iar la Mamaia aceasta nu s-a sfiit să facă topless. De altfel, în ultimii doi ani, Ioana a început să urmeze cursurile de fitness organizate de Florescu.

Reamintim că Nae Nicolae, nașul lui Adrian Minune, a murit în urmă cu opt ani, atunci când mașina pe care o conducea a fost lovită de tren în zona Petricani. El încercase să „forțeze” bariera de intrare în Pipera, însă gestul i-a 6fost fatal. Cu toate că era cunoscut drept unul dintre cei mai bogați afaceriști din România, acesta și-a lăsat familia într-o situație grea, cu sume mari de bani împrumutate și nerecuperate. Ioana a reușit până la urmă să se descurce, reușind să-și refacă viața, deși nu s-a mai recăsătorit niciodată, scrie playtech.ro.

De altfel, amintim că Pepe a fost căsătorit cu Raluca Pastramă, însă cei doi au ajuns la divorț. Pepe are acum o altă relație, iar Raluca Pastramă a explicat ce se întâmplă în viața fostului ei soț.