Cosmin Contra: "Nici prin cap nu mi-a trecut să joc fără Zicu şi Alexa"

Cosmin Contra: "Nici prin cap nu mi-a trecut să joc fără Zicu şi Alexa"

Cosmin Contra, antrenorul bănăţenilor, susţine că nu a luat niciun moment în calcul varianta vehiculată de patronul Marian Iancu, de a evolua cu rezervele împotriva dinamoviştilor.

Dinamo şi FC Timişoara au încheiat cu o remiză albă partida disputată sâmbătă seară, pe arena din Şoseaua Ştefan cel Mare, în ultima etapă a turului Ligii I la fotbal.

În ciuda declaraţiilor războinice făcute de oficialii celor două cluburi în zilele premergătoare meciului, pe teren a fost linişte şi pace, combatantele lăsând impresia că le convine de minune acest egal. Jucătorii şi-au primit banii

Anunţul lui Marian Iancu, patronul grupării timişorene, că echipa sa va juca în "Groapă" fără Zicu, Alexa şi Helder, s-a dovedit a fi doar un circ ieftin. Cei trei jucători au evoluat contra dinamoviştilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Nu ştiu dacă a fost vorba despre o strategie a domnului Iancu. În ceea ce mă priveşte, nici prin cap nu mi-a trecut să joc împotriva dinamoviştilor fără Zicu sau Alexa. Ianis s-a confruntat cu unele probleme musculare şi patronul ar fi vrut să-l menajez, dar nu mi-a impus nimic. Decizia în privinţa alcătuirii echipei îmi aparţine numai mie", a declarat ieri, pentru EVZ, Cosmin Contra, antrenorul echipei bănăţene.

"Conducerea le-a plătit jucătorilor şi o parte din restanţele financiare, aşa că atmosfera la echipă este acum una bună", ne-a mai precizat "Guriţă".

Fundaş stânga tras pe dreapta

Sâmbată seară, dinamoviştii n-au avut probleme nici cu timişorenii, pe teren fiind pace şi prietenie, nici cu agenţii de circulaţie care le-au ieşit în cale şi cu care au negociat amical orice problemă. La o jumătate de oră după miezul nopţii, fundaşul stânga Valeriu Bordeanu a fost tras pe dreapta, în zona Gării de Nord, de un echipaj de poliţie, după ce a încălcat regulile de circulaţie. După parlamentări care au durat mai bine de un sfert de oră, jucătorul a chemat ajutoare. Cel care a salvat situaţia a fost, ca şi în alte cazuri, Constantin Ologu - zis "Tyson", şoferul de pe autocar şi omul bun la toate în club.

Sosit în trombă cu un Cielo la locul în care se aflau agenţii şi jucătorul (intersecţia străzilor Dinicu Golescu cu Ştefan Furtună), Ologu i-a băgat în sedinţă pe oamenii legii, apoi cele trei maşini (a lui Bordeanu, a politiştilor şi a şoferului) au tras după colţ, pe o stradă lăturalnică, departe de ochii unor posibili martori.

Ca o confirmare a faptului că şi acest caz a fost "rezolvat" aşa cum trebuie pentru jucător stă reacţia poliţiei. "Până la această oră, pe numele lui Valeriu Bordeanu nu a fost înregistrat niciun proces-verbal la Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei", ni s-a transmis, ieri la amiază, de la Biroul de Presă.

LIGA I - etapa a 17-a

Dinamo Bucureşti - FC Timişoara 0-0

Dinamo: Dolha 5 - Rubio 5, D. Grigore 5, Moţi 5, Diabate 6, D. Kone 5, Torje 5 (72, Păun 4), C. Munteanu 5, Alexe 5, Dănciulescu 4 (65, Ad. Cristea 4), L. Ganea 4 (59, M. Niculae 4). Antrenor: Ioan Andone.

Timişoara: Pantilimon 5 - Luchin 4 Cisovsky 6 Burcă 5 Sepsi 6 Tameş 6 (67, Bourceanu 5) Alexa 5 Helder 5 Goga 5 (76, Pătraş) Zicu 5 Nikolici 5 (57, Axente 4). Antrenor: Cosmin Contra.

Arbitri: R. Dumitru 7 - I. Popa 7, Ad. Vidan 6. Stadion: "Dinamo" - Bucureşti; Spectatori: 5.000.