A ÎNCINS rețelele de socializare! Corina, IMAGINE DE INFARCT, după trei luni de exerciții la sală. Cât de bine arată vedeta - GALERIE FOTO

A ÎNCINS rețelele de socializare! Corina, IMAGINE DE INFARCT, după trei luni de exerciții la sală. Cât de bine arată vedeta - GALERIE FOTO

Corina Bud s-a apucat de sală, ca mai toate vedetele de la noi din România care sunt obsedate să aibă un corp perfect. Cântăreața a postat pe contul său de socializare o poză care i-a pus pe fani pe jar.

Corina și-a angajat antrenoare persoanlă, care în câteva luni a făcut-o să arate mai bine ca oricând. Cântăreața pare că trăiește mult mai intens de când s-a despărțit de când s-a căsătorit de soțul ei.

Cunoscută pentru stilul ei nonconformist și aparițiile extrem de provocatoare, dar și pentru melodiile sale care nu de multe ori au ocupat primele poziții din topuri, Corina nu ezită să împărtășească fanilor săi ipostaze din viața personală.

Ne puteți urmări și pe Google News

Corina Bud a fost căsătorită timp de 20 de nai cu afaceristul Nelu Bud, de care a divorțat de curând și cu care are un fiu în vârstă de șase ani.

Corina Bud, pe numele ei adevărat Corina Monica Ciorbă, s-a născut pe 26 ianuarie 1980, în Satu Mare și este o cântăreață pop/dance/R&B. 

Corina a debutat în anul 2004 cu albumul Noi Doi, produs de Marius Moga. Piesa care dă numele albumului a ajuns pe locul 4 în Romanian Top 100. Al doilea album, intitulat „Îmi place tot”, a fost lansat pe 1 ianuarie 2005, și a produs două singleuri, dintre care unul de top 10 și unul de top 5.