Evenimentul Zilei > Sport > Contul de Facebook al lui Mitică Dragomir a fost spart. Internauții s-au amuzat de imaginile deocheate apărute pe pagina fostului șef al LPF
Contul de Facebook al lui Mitică Dragomir a fost spart. Internauții s-au amuzat de imaginile deocheate apărute pe pagina fostului șef al LPF

Contul de Facebook al lui Mitică Dragomir a fost spart. Internauții s-au amuzat de imaginile deocheate apărute pe pagina fostului șef al LPF

Fostului șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, i-a fost spart contul de Facebook. Internauții de pe rețeaua de socializare s-au amuzat în urma postărilor care au apărut pe pagina fostului deputat.

Mitică Dragomir este una dintre cele mai cunoscute prezențe din fotbalul din România și nu numai pentru că s-a aflat la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) în perioada 1996-2013. Fostul deputat a avut de-a lungul timpului mai multe declarații prin care a reușit să producă hohote de râs în rândul iubitorilor sportului rege. De câteva zile mulți dintre fanii lui se amuză de postările de pe pagina de Facebook a fostului patron de club.

Contul de Facebook al lui Dragomir a fost spart, iar cel care se află în spatele acestui lucru a postat mai multe imagini cu fostul șef al LPF, dar și un videoclip deocheat pe rețeaua de socializare. Mai multe imagini alb-negru cu fostul șef LPF au apărut pe Facebook. Fotografiile au fost realizate cu mulți ani în urmă și au strâns sute de reacții și comentarii din partea internauților.

Ce a apărut pe contul de Facebook al lui Mitică Dragomir

Nu numai pozele postate pe Facebook au fost cele care i-au făcut atenți pe utilizatorii rețelei sociale. Un videoclip cu imagini deocheate a stârnit amuzamentul tuturor celor care l-au văzut. Unul dintre internauți l-a întrebat pe Dragomir dacă i-a atras un anumit lucru atenția în acel videoclip. În același timp, o altă persoană a fost curioasă dacă fostul șef al LPF „s-a sociat” cu frații Tate. „Ați preluat afacerea fraților TATE!?”, a fost comentariul lăsat de internaut la postarea de pe Facebook.

Andrew și Tristan Tate sunt acuzați că au format un grup infracțional organizat, că au făcut trafic de persoane și au violat mai multe femei. Unele dintre acestea au mărturisit că cei doi britanici că le-au sechestrat și după le-au obligat să facă videochat pentru ei. Frații Tate se află în arest de la sfârșitul anului trecut, iar anchetatorii au găsit noi acuzații în dosarul celor doi. Este vorba de spălare de bani și favorizarea infractorului.