Evenimentul Zilei > Monden > Controversele se țin lanț de Anda Adam. Ce a mai făcut artista?
Controversele se țin lanț de Anda Adam. Ce a mai făcut artista?

Controversele se țin lanț de Anda Adam. Ce a mai făcut artista?

Anda Adam a publicat pe internet o serie de imagini controversate, unde apare în compania unui tânăr antreprenor pe nume Mircea Nuțu, cei doi ținându-se de mână.

Anda Adam a postat imaginile pe InstaStories și pare destul de fericită. La prima vedere, ar părea că, din apropierea lor, ar fi ceva mai mult la mijloc, însă adevărul este că Anda și Mircea sunt doar colaboratori. Mai precis, cântăreața și afaceristul s-au întâlnit pentru a face câteva tricouri pentru Anda, scrie cancan.ro.

„Încearcă să mă convingă să îmi facă el un tricou puțin mai mai lung să nu mă tragă curentul la spate cică!”, a spus Anda Adam la o fotografie cu ea și Mircea Nuțu.

Adam Adam divorțează de soțul ei?

În ultima vreme, au tot apărut zvonuri conform cărora Anda Adam și Sorin au divorțat. Artista nu a confirmat și nu a infirmat aceste speculații, cel puțin până acum.

Anda Adam a mărturisit că nu a vrut să dea curs zvonurilor apărute. În ciuda faptului că au existat tensiuni între cei doi, în perioada de izolare, povestea lor de dragoste nu a ajuns la final.

”Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe”, a spus Anda Adam pentru VIVA!.

Anda Adam, parcare pe două locuri, unul pentru persoane cu dizabilități

Cântăreața nu este la prima faptă de acest gen, recent fiind trasă la răspundere după ce a parcat pe două locuri. Anda Adam și-a lăsat mașina în parcarea unui mall din București, însă nu a ținut cont de nicio regulă și a parcat pe două locuri, unul fiind destinat persoanelor cu dizabilități.