Evenimentul Zilei > Monden > Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, un nou scandal în bolidul de lux al afaceristului
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, un nou scandal în bolidul de lux al afaceristului

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, un nou scandal în bolidul de lux al afaceristului

Noi scene greu de imaginat între Bianca Drpgușanu și Alex Bodi,

După episodul șocant de acum o săptămână, Bianca și Alex Bodi au  parte de un scandal. De data aceasta, e posibil ca totul să fi fost regizat, mai ales că Bianca Drăgușanu a demonstrat de nenumărate ori că știe ce să facă pentru a obține atenția publicului.

Blondina și afaceristul s-au certat din nou în mașină. Incidentul a survenit după episodul șocant de acum o săptămână, atunci când când Bianca Drăguşanu s-a ales cu vânătăi pe faţă şi pe corp.

Certuri cu repetiție

Despre ce este vorba? Cei doi sunt protagoniștii unui clip postat pe TikTok. În imaginile înregistrate, blondinaîi spune lui Alex Bodi, care se află la volan, că vrea atenție. Nervoasă că afaceristul nu o băgă deloc în seamă, Bianca începe să-l tragă de tricou și să țipe. Alex Bodi nu pare deloc scos din sărite de ieșirile blondinei. Dimpotrivă, cei doi se distrează copios și nu par să se streseze prea tare de ce bârfește lumea pe socoteala lor.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi par să fi trecut, de ltfel, extrem de ușor peste episodul de violență din urmă cu o săptămână, când fosta prezentatoare TV  s-a ales cu semne evidente în urma scandalului cu partenereul ei de viață .

Iubire cu năbădăi

Așa cum mulți presupuneau, cei doi s-au împăcat Nu e prima dată cînd iau o astfel de decizie după un conflict. Se pare că vedeta al-a iertat ierta pe Alex Bodi după ce acesta a luat hotărărea să renunțe la pagină lui de Instagram de dragul ei.  Fotografia cu cei doi a strâns peste 10 mii de aprecieri.

Bianca Drăgușanu şi Alex Bodi au apărut din nou la braț prin oraș, la doar o zi după ce vedeta a postat poze în care apărea serios șifonată, iar presă tabloidă a dezvăluit că starleta ar fi fost agresată de afacerist, notează romaniatv.net.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: