Evenimentul Zilei > Politica > ContrapunctEVZ TV. Ultimele evaluări înaintea votului de duminică
ContrapunctEVZ TV. Ultimele evaluări înaintea votului de duminică

ContrapunctEVZ TV. Ultimele evaluări înaintea votului de duminică

O emisiune marca EVZ TV a fost difuzată în această dimineată și pe Radio Gold FM. Începând de luni, 30 noiembrie, cele mai importante subiecte ale zilei dezbătute în studioul EVZ TV ajung și la ascultătorii postului de radio Gold FM.

Colaborarea dintre Evenimentul Zilei și Gold FM aduce astfel în prim-plan nume cunoscute din presa scrisă și din televiziune.

În cadrul dialogului de marți dintre Dan Andronic și Mirel Curea pe tema alegerilor și a politicii duse de președintele Iohannis au existat și divergențe de opinie. Cine credeți că e pro și cine contra politicii lui Klaus Iohannis.

În fiecare zi de luni, de la ora 12.00, temele zilei vor fi dezbătute la emisiunea Față-n față cu Alecu Racoviceanu și invitații săi permanenți: istoricul Florian Bichir, sociologul Mirel Palada și jurnalistul Octavian Hoandră, scrie retetesivedete.ro.

Marți, colaborarea EVZ TV și Gold FM va continua, tot la ora 12.00, cu emisiunea Contrapunct cu Dan Andronic, Mirel Curea și Sorin Faur.

În weekend, Gold FM va transmite emisiunea Dosare de presă, realizată de Mirel Curea, o serie de interviuri cu cei mai reprezentativi ziariști ai momentului.

Azi, fiind marți, pe radio Gold FM s-a auzit dezbaterea dintre cunoscuții jurnaliști de la Evenimentul Zilei, Dan Andronic și Mirel Curea în emisiunea lui Sorin Faur. Tema discuției a fost politică – alegeri și deținerea puterii. Ultimele evaluări înaintea votului de duminică. Politizarea funcției publice. Pesedizare = penelizare?

Ei bine, Dan Andronic și Mirel Curea au avut opinii diferite și, după cum le este firea, vulcanică, au ajuns la contraziceri. Fiecare cu argumentele lui, și-au pus ideile pe masă precum cărțile la poker. Semn că în redacția EVZ opiniile nu sunt lineare și că libertatea de exprimare nu este îngrădită de ierarhii.

Părerea analistului politic Cosmin Gușă

Pe Facebook a și apărut o primă „evaluare” a emisiunii, exprimată de analistul politic Cosmin Gușă.

„Am ascultat azi emisiunea lui Sorin Faur de la EVZ, preluată de GOLD FM, și bine am făcut, mi-a plăcut dezbaterea lor despre alegeri și-mpărțirea puterii (DEPESEDIZARE versus PENELIZARE), dar m-am și distrat pe cinste în minutele din partea a doua a emisiunii, în care Dan Andronic și Mirel Curea s-au contrat puternic (dar amical!), legat de strategiile și capabilitățile lui Iohannis. Esența discuției lor a fost că Mirel îl vede pe KWI ca pe cineva cam tont și total manipulat, în timp ce Dan Andronic îi acordă președintelui prezumția unei viclenii, ba chiar sofisticări, rezultat al cărora a și reușit să controleze puterea în România”, a scris Cosmin Gușă.

Emisiunea o aveți la dispoziție dând click aici.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: