Evenimentul Zilei > Politica > Domnișoara consilier județean PSD, Nedelcu Maria Sabrina, către protestatari: PUTORILOR !
Domnișoara consilier județean PSD, Nedelcu Maria Sabrina, către protestatari: PUTORILOR !

Domnișoara consilier județean PSD, Nedelcu Maria Sabrina, către protestatari: PUTORILOR !

Maria Nedelcu Sabrina, consilier județean PSD Constanța, revoltată, se pare, de faptul că protestatarii nu ar înțelege adevărata semnificație a ordonanței de urgență care modifică legile anticorupție, promovată de guvern, a considerat că e bine să îi lămurească, la final făcându-i “putori”.

Mesajul nervos al domnișoarei consilier județean din partea PSD, postat pe facebook, se adresează protestatarilor „Practic, România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii grațiat şi să poţi returna banii. România vrea să plătească 2.000 de RON pe lună pentru acela care a furat 20.000 de RON. Da tare destepţi sunteti sclipitorilor! Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat, ăştia care va duceţi de la 09 dimineaţa la proteste? Putorilor!”. De menționat că, până acum, Sabrina Maria Nedelcu nu a avut nicio inițiativă și nu a scos, niciodată, vreun cuvânt în ședințele CJC.Președintele CJC, Horia Țuțuianu, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Primul care a reacționat, oficial, în spațiul public, este președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, vicepreședinte al Consiliului Județean. “Împreună cu consilierii județeni ai Partidului Mișcarea Populară Constanța, Claudiu Palaz se delimitează de afirmațiile făcute în spațiul public de către consilierul județean PSD, Sabrina Maria Nedelcu”, se arată într-un comunicat al partidului. Peste 5000 de constănțeni au protestat, seara trecută, la Constanța, mărșăluind pașnic pe principalele bulevarde ale orașului. Manifestanții și-au făcut un obicei în a se opri în fața sediului PSD, scandând lozinci antiPSD și antiguvernamentale.